Τζο Μπάιντεν: Κυβερνοεπίθεση από Τούρκο χάκερ σε υποστηρικτική σελίδα του Αμερικανού Πρόεδρου – Οι απειλές που εκτόξευσε

Κυβερνοεπίθεση δέχθηκε η ιστοσελίδα, vote.joebiden.com που είναι υποστηρικτική προς τον νεοεκλεγεθέντα πρόεδρο των ΗΠΑ. Η «επίθεση» έγινε από τον γνωστό Τούρκο χάκερ RootAyyildiz Turkish Defacer, ο οποίος παραβίασε το σάιτ αφήνοντας ένα μήνυμα στα τουρκικά.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα του Τούρκου χάκερ σε ελεύθερη μετάφραση αναφέρει: «Κάναμε ιεροτελεστικές πλύσεις και ξεκινήσαμε μόνοι μας, κάναμε την κηδεία μας προσευχή για τον αδερφό μας. Υποσχεθήκαμε στον Μέγα Χακάν, θα σκοτώσουμε για τον αρχηγό. Καταραμένοι εκείνοι που ζουν για χρήματα και φήμη, χαιρετισμούς σε όσους ζουν για το σκοπό του Ισλάμ. Εδώ προειδοποιώ τα υποστηριζόμενα από τις ΗΠΑ λεγόμενα πολιτικά κόμματα όπως το κόμμα chp hdp. Εάν δεν πάρετε τα χέρια σας από το κράτος μου, το έθνος μου, θα είμαστε ένας εφιάλτης. Αποκρυπτογραφούμε τις πιο ιδιωτικές συνομιλίες σας και σας μεταφέρουμε στο δρόμο. Ο RootAyıldız δεν είναι Ομάδα ή Οργανισμός, αλλά εραστής του Βατάν που παλεύει μόνος του…”.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες:

Πηγή: Secnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ