Βαρώσια: Προκλητικό show από Τσαβούσογλου για το “πικνίκ” του Ερντογάν

Εντατικές είναι οι προετοιμασίες του κατοχικού καθεστώτος για την παράνομη και προκλητική επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα Βαρώσια την προσεχή Κυριακή, με αφορμή την επέτειο της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους.

Ο ΑΝΤ1 Κύπρου εισήλθε στην περίκλειστη πόλη αι κατέγραψε λεπτό προς λεπτό τις εργασίες, και από την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» περιγράφει τα όσα ο ίδιος βίωσε από τις πυρετώδεις προετοιμασίες για το περιβόητο πικνικ του Σουλτάνου στη μαρτυρική γη.

Μεγάλες ποσότητες φυτών από την Τουρκία, καλλωπισμός των δρόμων και γενικά η δημιουργία μιας φαντασμαγορικής εικόνας για τα μάτια Ερντογάν ετοιμάζουν οι κατοχικές δυνάμεις.

Ολόκληρη η πόλη έχει γεμίσει με κάμερες, ακόμη και σε μέρη που δεν φαίνεται να υπάρχει οποιαδήποτε λογική και χρησιμότητα. Στόχος ωστόσο είναι να παρακολουθούν ολόκληρη την πόλη και όχι μόνο τους δρόμους.

Στην περίκλειστη πόλη εισήλθε και συνεργείο του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) μεταφέροντας εικόνες από τις προετοιμασίες του ψευδοκράτους.

Παράνομα στα κατεχόμενα ο Τσαβούσογλου

Ταυτόχρονα, ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου μετέβη για να επιθεωρήσει τις εργασίας στο Βαρώσι ενόψει της άφιξης του Τούρκου Προέδρου την Κυριακή.

Ο ίδιος ο κ. Τσαβούσογλου ανήγγειλε την άφιξή του στα κατεχόμενα μέσω twitter αναρτώντας και φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα, γράφει ότι ήρθε στα κατεχόμενα για τις προετοιμασίες για την επίσκεψη Ερντογάν και για να συμμετάσχει στους εορτασμούς για την 37η επέτειο ανακήρυξης του ψευδοκράτους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ