Μυστήριο με την εξαφάνιση μοντέλου: Από τη Νέα Υόρκη βρέθηκε έναν χρόνο μετά σε φαβέλα στο Ρίο

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 26χρονης Ελόιζα Πίντο Φόντες από τη Βραζιλία, η οποία από τη Νέα Υόρκη όπου διέμενε βρέθηκε έναν χρόνο μετά μόνη και μοιάζοντας αποπροσανατολισμένη σε φαβέλα στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Το μοντέλο από τη Βραζιλία είχε κοσμήσει τα εξώφυλλα των Elle, Grazia και Glamor ενώ είχε πάρει μέρος και στη διαφημιστική καμπάνια των Dolce & Gabbana Η κοπέλα καταγόταν από την πολιτεία Αλάγκοας στα βορειοανατολικά της Βραζιλίας ενώ βρέθηκε στη φαβέλα Μόρο ντο Κανταγκάλο στα νοτιοανατολικά της χώρας στις 6 Οκτωβρίου. Βρέθηκε να περπατά στους δρόμους της φαβέλας, εντελώς αποπροσανατολισμένη. Την εντόπισαν φύλακες της τοπικής γειτονιάς αφού έλαβαν πληροφορία ότι μία άγνωστη γυναίκα είχε θεαθεί να τριγυρίζει στη φαβέλα επί δύο ημέρες. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η Φόντες έφερε ένα σακίδιο όπου περιείχε τα συμβόλαια με τα διεθνή πρακτορεία μόδας και συστάσεις από διεθνείς φωτογράφους. Το μοντέλο εξαφανίστηκε πριν από έναν χρόνο από τη Νέα Υόρκη, όπου ζούσε και εργαζόταν.

Όμως και νωρίτερα μέσα στο 2019 είχε εξαφανιστεί από τη Νέα Υόρκη αλλά είχε βρεθεί πέντε ημέρες μετά και πάλι φανερά αποπροσανατολισμένη, σε έναν δρόμο στην πόλη Γουάιτ Πλέινς, περίπου 30 λεπτά μακριά με αυτοκίνητο από το κεντρικό Μανχάταν. Η καριέρα της, που την είχε φέρει και στην Ευρώπη, είχε αρχίσει να φθίνει μετά το συγκεκριμένο περιστατικό. Η Φόντες ήταν παντρεμένη από το 2014-2016 με τον Ρώσο-Ρουμάνο supermodel Αντρέ Μπιρλεάνου, που είχε εμφανιστεί στο reality “America’s Most Smartest Model” όπου είχε προκαλέσει αντιδράσεις με την επιθετική του συμπεριφορά. Αυτός όμως έχει την κηδεμονία της εφτάχρονης κόρης τους. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το μοντέλο δέχεται θεραπεία και μέλη της οικογένειάς της ενημερώνουν για την κατάστασή της.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ασφάλειας της γειτονιάς Αντόνιο Κάρλος ντος Σάντος, το μοντέλο ήταν αποπροσανατολισμένο και μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Ινστιτούτο του Μποταφόγκο όπου δέχεται φροντίδα για πρόβλημα ψυχικής υγείας. “Περπατούσε στη γειτονιά εντελώς αποπροσανατολισμένη. Και χθες καταφέραμε να την εντοπίσουμε και να τη διασώσουμε” είπε ο αξιωματικός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ