Ο Ουίλιαμ αρνήθηκε να κάνει πίσω για να σπάσει τον “πάγο” με τον Χάρι μετά το MEGXIT – Νέες αποκαλύψεις

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν τόσο θυμωμένος με τον μικρότερο αδελφό του, Χάρι που αρνήθηκε να κάνει πίσω στη διαβόητη Σύνοδο Κορυφής του Σάντρινγκαμ, όπου όλη η οικογένεια προσπάθησε να λύσει το χάος του MEGXIT.

Η αποκάλυψη αυτή, είναι μία από τις πολλές που περιλαβάνει ένα νέο βιβλίο. Η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί για τις 13 Οκτωβρίου. Στο «Battle of Brothers», ο συγγραφέας Robert Lacey ισχυρίζεται ότι η κάποτε ζεστή σχέση των μελών της βασιλικής οικογένειας έχει «τελείως σπάσει» από την «ασέβεια» και την προδοσία του Χάρι, όταν επέλεξε να μην συμβουλευτεί τη Βασίλισσα πριν εκείνος και η σύζυγος του, Μέγκαν Μαρκλ, ανακοινώσουν σε όλον τον πλανήτη ότι παραιτούνται από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, στην πραγματικότητα, ανακοίνωσαν στο παλάτι την απόφασή τους, μόνο 10 λεπτά πριν κάνουν το tweet με τα μεγάλα νέα.

Όταν τα αδέλφια ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο στη “σύνοδο κορυφής”, ο 38χρονος Ουίλιαμ έκανε ό, τι μπορούσε για να αποφύγει τον 36χρονο Χάρι, έξω από τις επίσημες διαπραγματεύσεις, όπως μετέφεραν φίλοι του Ουίλιαμ στον συγγραφέα.

«Η βασίλισσα πρότεινε στην οικογένεια να συγκεντρωθεί για μεσημεριανό γεύμα πριν από τη μεγάλη τους διαπραγμάτευση στη βιβλιοθήκη εκείνο το απόγευμα, αλλά αρνήθηκε την πρόσκληση της γιαγιάς του», γράφει ο Lacey για τον Ουίλιαμ.

«Προφανώς θα εμφανιζόταν στις 2 μ.μ. για τη συνάντηση, είπε, αλλά ήθελε μόνο να μιλήσει για δουλειά” προσθέτει.

Οι δύο πρίγκιπες έχουν πει ελάχιστες κουβέντες μεταξύ τους έκτοτε. Η μόνη εξαίρεση ήταν οι ευχές για τα γενέθλιά τους.

Το τελικό χτύπημα, όπως αναφέρει το βιβλίο, ήταν η απόφαση του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ να προχωρήσουν με τα εμπορικά σήματα των προϊόντων της Sussex Royal χωρίς να πάρουν την έγκριση της γιαγιάς του. Η οικογένεια είδε την κίνηση ως «εμπορευματοποίηση του στέμματοςς», ισχυρίζεται ο Lacey.

Πηγή: NY Post, Dailymail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ