Warner Bros: Πιθανές νέες καθυστερήσεις για τα “Wonder Woman 1984” και “Dune” – ΒΙΝΤΕΟ

Η πανδημία του κορονοϊού έχει “χτυπήσει” τη βιομηχανία του σινεμά. Οι περισσότερες παραγωγές ξεκινούν και πάλι σιγά σιγά τα γυρίσματά τους, με τις ταινίες που ήταν να ανέβουν στις κινηματογραφικές αίθουσες τους προηγούμενους μήνες να κυκλοφορούν, χωρίς να κάνουν τις εισπράξεις που αναμενόταν πριν από την πανδημία.

Το πολυαναμενόμενο “ΤΕΝΕΤ” του Christopher Nolan συνεχίζει με αργούς ρυθμούς την εμπορική του πορεία, ξεπερνώντας Ξεπέρασε τα 150 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο box office. Η Warner Bros, εξετάζοντας τα νέα δεδομένα, έχει παρατηρήσει πως οι κινηματογράφοι παγκοσμίως δεν μπορούν να “σηκώσουν” το βάρος πολλών blockbusters ταυτοχρόνως.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline, η Warner Bros σκέφτεται να καθυστερήσει εκ νέου την πρεμιέρα του “Wonder Woman 1984” και του “DUNE”, προκειμένου να μην αποσπάσει κοινό από το “ΤΕΝΕΤ”. Τόσο το sequel της Patty Jenkins όσο και το επικό reboot του Denis Villeneuve αναμένεται να “σπάσουν” τα ταμεία.

Το “Wonder Woman 1984”, αναμένεται να μετακινηθεί από τις αρχές Οκτωβρίου που είναι προγραμματισμένο στα μέσα Νοεμβρίου ή Δεκεμβρίου, αφήνοντας έτσι άπλετο χώρο στο TENET. Μάλιστα το σχέδιο της Warner Bros. βασίζεται και στο γεγονός πως οι κινηματογράφοι στα μεγάλα αστικά κέντρα (Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες) δεν πρόκειται να ανοίξουν πριν από τον Οκτώβριο.

Δείτε τα trailer των “Wonder Woman 1984” και “Dune”:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ