Νάνσι Πελόζι: Χωρίς μάσκα σε κομμωτήριο – “Ήταν παγίδα” υποστηρίζει

“Πυρά” δέχεται η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι καθώς η κάμερα την κατέγραψε να επισκέπτεται ινστιτούτο ομορφιάς στο Σαν Φρανσίσκο χωρίς να φορά την προστατευτική μάσκα της, αγνοώντας τους κανόνες που ισχύουν για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού. Το γεγονός δημοσίευσε το Fox News σημειώνοντας ότι η ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου, Έρικα Κιους θύμωσε με την Πελόσι που παραβίασε τους κανόνες επειδή τέτοιες περιποιήσεις πλέον γίνονται μόνο σε εξωτερικούς χώρους λόγω της πανδημίας.

Το Fox υπογράμμισε πως τα ινστιτούτα ομορφιάς στο Σαν Φρανσίσκο ήταν κλειστά από τον Μάρτιο έως και τον Αύγουστο και πλέον εξυπηρετούν πελάτες μόνο σε εξωτερικούς χώρους.Το Fox μάλιστα μετέδωσε υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του ινστιτούτου όπου απεικονίζεται η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων σε εσωτερικό χώρο χωρίς να φορά τη μάσκα της, αν και η ίδια έχει επικρίνει τον πρόεδρο Τραμπ που δεν κάνει χρήση μάσκας. Ο Τραμπ εκτόξευσε “πυρά” κατά της Πελόζι γράφοντας χαρακτηριστικά: “τρελή Νάνσι Πελόζι αποδεκατίζεται, αφού άνοιξε ένα ινστιτούτο ομορφιάς, ενώ όλα τα άλλα είναι κλειστά και επειδή δεν φορούσε μάσκα, παρότι επιπλήττει συνεχώς όλους τους άλλους. Σχεδόν σίγουρα θα πάρουμε πίσω τη Βουλή και θα στείλουμε τη Νάνσι να πακετάρει”.

Ωστόσο, το γραφείο της Πελόζι σε ανακοίνωσή του τόνισε ότι αυτή φορούσε συνεχώς τη μάσκα της εκτός από ένα σύντομο διάστημα κατά το οποίο την έλουζαν. Στο υλικό που μετέδωσε το Fox, η Πελόζι καταγράφεται να περπατά από ένα δωμάτιο στο άλλο του κομμωτηρίου με βρεγμένα μαλλιά που μόλις είχαν λουστεί χωρίς να φορά τη μάσκα.

“Η πρόεδρος φορά πάντα μάσκα και συμμορφώνεται με τους τοπικούς περιορισμούς για τον Covid” δήλωσε ο αναπληρωτής προσωπάρχης της Πελόζι βασισμένος σε διαβεβαιώσεις που έλαβε η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων από κάποιον στο ινστιτούτο για το τι επιτρέπεται σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς στην πόλη – που μόλις τέθηκε σε ισχύ την Παρασκευή – και ότι το άτομο τελικά έκανε λάθος.

Ο Ντρου Χάμιλ επεσήμανε ότι το άτομο αυτό με το οποίο μίλησε η Πελόζι της είπε να πάει τη Δευτέρα και ότι σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς τους επιτρεπόταν να έχουν έναν πελάτη κάθε φορά στο ινστιτούτο. Η πρόεδρος συμμορφώθηκε με τους κανόνες που της παρουσίασε αυτό το ινστιτούτο” σημείωσε ο Χάμιλ και πρόσθεσε ότι συνήθως η Πελόζι έχει συγκεκριμένο κομμωτή που πηγαίνει στο σπίτι της αλλά αυτό το άτομο δεν ήταν διαθέσιμο τη Δευτέρα και παρέπεμψε το προσωπικό της Πελόζι σε κομμωτή στο eSalon, όπου εργαζόταν και ο κομμωτής της ίδιας. Η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης είπε ότι οι κομμωτές της εργάζονται ανεξάρτητα και νοικιάζουν καρέκλες και ότι ήταν ένας από τους ανεξάρτητους κομμωτές της που είπε στην Κιους ότι σχεδίαζε να κάνει τα μαλλιά της Πελόζι τη Δευτέρα.

Η ίδια η Πελόζι σε δηλώσεις της μπροστά στις κάμερες είπε ότι της έστησαν “παγίδα”. “Αποδείχθηκε ότι ήταν παγίδα, και λαμβάνω πλήρη ευθύνη που έπεσα στην παγίδα”. Η Πελόζι είναι το πιο υψηλόβαθμο εκλεγμένο στέλεχος των Δημοκρατικών στην Ουάσινγκτον

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ