Υπόθεση Επστάιν: Κρυφά παντρεμένη η Γκισλέιν Μάξγουελ – Ποιος είναι ο μυστηριώδης σύζυγος

Ένα άγνωστο στοιχείο δημοσιοποιήθηκε στη διάρκεια της δικαστικής διαδικασία σχετικά με την εγγύηση της Γκισλέιν Μάξγουελ, όπου αποκαλύφθηκε ότι η φερόμενη μαστροπός που ενεργούσε για λογαριασμό του Τζέφρι Επστάιν είναι κρυφά παντρεμένη. Ωστόσο, όπως είπαν οι Αμερικανοί εισαγγελείς, η ύποπτη αρνείται να ονομάσει τον μυστηριώδη σύζυγό της.

Η Μάξγουελ δήλωσε αθώα στις κατηγορίες για εμπλοκή στο κύκλωμα διακίνησης γυναικών. Ο γάμος της έγινε γνωστός από την εισαγγελέα Άλισον Μόε, μία από τις τρεις που έχουν αναλάβει την υπόθεση. H ίδια μίλησε για έλλειψη διαφάνειας στις καταθέσεις της Μάξγουελ και ρώτησε ποιος θα συνυπέγραφε την εγγύησή της αν της δινόταν το δικαίωμα. “Εκτός του ότι δεν περιγράφεται η απουσία των προτεινόμενων συνεγγυητών, η εναγομένη δεν αναφέρει επίσης οτιδήποτε για τις οικονομικές συνθήκες ή τα περιουσιακά στοιχεία του συζύγου της του οποίου την ταυτότητα αρνείται να παρέχει στις δικαστικές Αρχές. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για ποιος θα συνυπογράψει την εγγύηση ή τα περιουσιακά στοιχεία τους και καμία άλλη λεπτομέρεια”.

Ωστόσο, η εισαγγελέας δεν είπε ποιος θεωρεί ότι είναι ο σύζυγος της Μάξγουελ ή να δώσει κάποιο στοιχείο για το πόσο καιρό είναι παντρεμένοι. Πηγή είπε στο News ότι η αποκάλυψη του γάμου έγινε για να δείξει στον δικαστή ότι η Μάξγουελ δεν είναι τόσο πρόθυμη να αποκαλύψει οικονομικά ή περιουσιακά στοιχεία. Η δικαστής απέρριψε το αίτημά της για εγγύηση 5 εκατ. δολαρίων που θα τη συνυπέγραφαν δύο από τις αδερφές της και θα τη στήριζε με ιδιοκτησία αξίας 3, 75 εκατ. δολαρίων στη Βρετανία. Η Μάξγουελ κατηγορείται ότι έβρισκε κοπέλες και τις προωθούσε στον Επστάιν ο οποίος τις κακοποιούσε την περίοδο 1994-1997 όταν ήταν η σύντροφός του. Είναι αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης έως 35 ετών αν βρεθεί ένοχη.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ