Γνωστός ράπερ κατηγορείται για ανθρωποκτονία – ΦΩΤΟ

Για ανθρωποκτονία δεύτερου βαθμού κατηγορείται ο γνωστός ράπερ Hurricane Chris, όταν ένας άνδρας έπεσε νεκρίς από πυρά στο Σρίβεπορτ της Λουιζιάνα, σύμφωνα με την αστυνομία. Το αιματηρό περιστατικό συνέβη την Παρασκευή στη 1 το ξημέρωμα, έξω από ένα κατάστημα Texaco.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν τον άνδρα νεκρό ενώ έφερε πολλαπλά τραύματα από σφαίρες. Πρόκειται για τον 32χρονο Danzeria O. Farris Jr., ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο. Ο 31χρονος ράπερ, ο οποίος έγινε γνωστός το 2007 με το τραγούδι του A Bay Bay, και το πραγματικό του όνομα είναι Christopher J. Dooley, θεωρήθηκε ο βασικός ύποπτος των πυροβολισμών.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ήταν σε αυτοάμυνα έπειτα από καβγά για το αυτοκίνητό του, είπε η αστυνομία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση “οι ερευνητές κατάφεραν να εξασφαλίσουν βίντεο από το περιστατικό το οποίο οι ντετέκτιβ θεωρούν ότι δείχνει πως ο Dooley δεν ενήργησε για αυτοάμυνα”. Το επίμαχο όχημα δεν ανήκε στον ράπερ, αλλά αντιθέτως είχε κλαπεί από το Τέξας. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία β’ βαθμού και κατοχή κλοπιμαίων. Κρατείται στη δημοτική φυλακή του Σρίβεπορτ.

Πηγή: CNN

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ