Μέγκαν Μαρκλ: Αποκάλυψε ποιο είναι το πεπρωμένο της

Το ένστικτό της να φύγει από τη Μεγάλη Βρετανία και να μετεγκατασταθεί από τον Καναδά στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα την Καλιφόρνια τώρα αποδεικνύεται σωστό, καθώς η Δούκισσα του Σάσεξ θεωρεί πως το πεπρωμένο της είναι να πολεμήσει τον συστημικό ρατσισμό στις ΗΠΑ, όπως αποκάλυψε στενός φίλος της στην DailyMail.com.

Η Μέγκαν Μαρκλ αισθάνεται ότι η “τρομερή ανάγκη της να ξεριζωθεί από την Αγγλία” ήταν η μοίρα της ώστε να μπορέσει να είναι στην πρώτη γραμμή του μετώπου του κινήματος, διευκρινίζει η πηγή που πρόσθεσε: “Η Μέγκαν είπε ότι η δουλειά της ως ηγέτις είναι πολύ πιο σημαντική από ποτέ αυτήν τη στιγμή και πως μιλά με την Όπρα και άλλες ηγετικές προσωπικότητες της κοινότητας ώστε να γίνουν μέρος της λύσης. Η Μέγκαν αισθάνεται ότι η αποστολή της υπερβαίνει την υποκριτική. Είπε ότι θέλει να χρησιμοποιήσει τη φωνή της για την αλλαγή και δεν έχει αποκλείσει καριέρα στην πολιτική”.

Η Μέγκαν πρόσφατα διέλυσε τη φιλία της με την κολλητή της Τζέσικα Μαλρόνεϊ όταν αυτή ενεπλάκη σε καβγά με μαύρη influencer την οποία μάλιστα απείλησε με μηνύσεις. Λέγεται ότι τρομοκρατήθηκε με τον απειλητικό τόνο της φίλης της και πλέον δεν μπορεί να σχετίζεται μαζί της. Σημειώνεται ότι αυτήν την περίοδο οι ΗΠΑ κλυδωνίζονται μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από λευκό αστυνομικό καρά τη βίαια προσαγωγή του, γεγονός που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και όλος ο πλανήτης διαδηλώνει κατά του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας. Η Μέγκαν αναφέρθηκε σε μήνυμά της στη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ. Στο παρελθόν είχε μιλήσει για τον ρατσισμό που είχε βιώσει και η δική της οικογένεια και είχε μοιραστεί εμπειρίες της μητέρας και του παππού της αλλά και τη δική της περιπέτεια ως διφυλετική γυναίκα. Σημειώνεται ότι η πρώην ηθοποιός έγινε η πρώτη μιγάδα στη μοντέρνα ιστορία που παντρεύτηκε ανώτατο Βρετανό γαλαζοαίματο. Η Μέγκαν είχε αναφέρει ότι ο παππούς της της είχε διηγηθεί ένα περιστατικό όταν αυτός και η οικογένειά του είχαν σταματήσει σε ένα εστιατόριο fast food στη διάρκεια οδικού ταξιδιού και τους ζητήθηκε να πάνε στο πίσω μέρος του εστιατορίου για τους έγχρωμους και να φάνε το κοτόπουλό τους στο πάρκινγκ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ