Έξαλλη η Κέιτ Μίντλετον: Σταματήστε να με συγκρίνετε με τη Μέγκαν

Σκληρό χτύπημα ήταν το δημοσίευμα του Tatler κατά της Δούκισσας του Κέμπριτζ γιατί εκείνη επιθυμεί έντονα να σταματήσει η συνεχής σύγκριση ανάμεσα στην ίδια και τη Μέγκαν Μαρκλ, όπως επεσήμανε πρώην συντάκτης του βασιλικού ρεπορτάζ. Η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να σκέφτεται τη νομική δράση εναντίον του περιοδικού με το Παλάτι του Κένσινγκτον να επισημαίνει ότι το άρθρο υπό τον τίτλο “Catherine The Great” περιέχει “σειρά από ανακρίβειες και ψευδείς δηλώσεις”. Το Παλάτι, μάλιστα, είναι ιδιαίτερα εξοργισμένο από τους ισχυρισμούς ότι η Δούκισσα αισθάνεται “εξαντλημένη και παγιδευμένη” από την αυξημένες υποχρεώσεις μετά την παραίτηση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν.

Ο Ντάνκαν Λαρκόμπ, πρώην συντάκτης, είπε στο περιοδικό New magazine, μέσω του ΟΚ!, ότι η Κέιτ αναστατώθηκε ιδιαίτερα από το άρθρο γιατί εκείνη είναι πολύ πρόθυμη να σταματήσουν οι συγκρίσεις που γίνονται ανάμεσα στην ίδια και τη Μέγκαν. Είπε επίσης ότι οι συνεχείς συγκρούσεις ανάμεσα στις δύο γυναίκες είναι σαν “να χρησιμοποιείται η Κέιτ από κάποια περιοδικά σαν ραβδί για να χτυπήσουν τη Μέγκαν”.

“Ξέρουμε ότι Ουίλιαμ και η Κέιτ είναι πολύ ευαίσθητοι με τις συγκρίσεις με τη Μέγκαν. Το αφήγημα της ρήξης ανάμεσα στους Ουίλιαμ και Κέιτ με Χάρι και Μέγκαν χτυπά ένα νεύρο” πρόσθεσε ο ίδιος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ