Εξαφάνιση Μαντλίν: Το ξέσπασμα γυναίκας που είχε πέσει θύμα βιασμού στην Πορτογαλία

Μία γυναίκα από την Ιρλανδία η οποία έπεσε θύμα βιασμού στην Πορτογαλία ζητεί από τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν να εξετάσουν ξανά και τη δική της περίπτωση.

Σύμφωνα με το theguardian.com, η Hazel Behan εργαζόταν στο θέρετρο Πράια ντα Λουζ της Πορτογαλίας, μισή ώρα περίπου από το μέρος που απήχθη η Μαντλίν, όταν κακοποιήθηκε σεξουαλικά μέσα στο διαμέρισμά της το 2004. Ο δράστης δεν συνελήφθη ποτέ. Η γυναίκα ζήτησε από τους αστυνομικούς να εξετάσουν ξανά την υπόθεση της όταν πληροφορήθηκε ότι ο 43χρονος Κρίστιαν Μπρίκνερ κατηγορείται για τον βιασμό 72χρονης το 2005.

“Κόντεψα να τρελαθώ όταν έμαθα τον τρόπο με τον οποίο επιτέθηκε στη γυναίκα το 2005, για τις μεθόδους που χρησιμοποίησε, τα εργαλεία που είχε μαζί του και το πόσο καλά το είχε σχεδιάσει… Έπεσα για ύπνο περίπου στη μία τα ξημερώματα και με ξύπνησε κάποιος λέγοντας το όνομά μου. Γύρισα και είδα έναν άνδρα ο οποίος φορούσε μάσκα και κρατούσε μία ματσέτα. Αλλά μπορούσα να δω ότι τα φρύδια του ήταν ξανθά, τα μάτια του γαλανά και πως είχε ένα σημάδι ίσως και από τατουάζ”, είπε η γυναίκα.

“Τα τελευταία 16 χρόνια δεν είχα πολλές ελπίδες ότι ο άνδρας που μου το έκανε αυτό θα έπεφτε στα χέρια των Αρχών. Την περίοδο που μου συνέβη αυτό μου είχαν πει να μην μιλάω για το συμβάν γιατί θα έφερνε αρνητική δημοσιότητα και οι τουρίστες δεν θα επισκέπτονταν το θέρετρο. Μετά διάβασα για αυτό που συνέβη στην 72χρονη γυναίκα, που έπεσε θύμα βιασμού το 2005 και για το ενδεχόμενο ο δράστης που της επιτέθηκε να έχει σχέση με το άτομο που απήγαγε την Μαντλίν. Εξοργίστηκα ήξερα ότι αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν να μιλήσω”, σημείωσε η Hazel Behan και πρόσθεσε:

“Αν οι αστυνομικοί είχαν κάνει τη δουλειά τους και είχαν βρει τον δράστη που μου επιτέθηκε, αν είναι πράγματι ο ίδιος άνδρας που κακοποίησε την Αμερικανίδα και που απήγαγε τη Μαντλίν, ενδεχομένως να είχε αποφευχθεί η επίθεση σε βάρος της γυναίκας και η Μαντλίν να ήταν στον σπίτι της με τους γονείς της”.

Πηγή πληροφοριών: theguardian.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ