Εξαφάνιση Μαντλίν: Γερμανός εισαγγελέας ισχυρίζεται πως έχει αποδείξεις ότι είναι νεκρή

Γερμανός εισαγγελέας ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις πως η Μαντλίν ΜακΚάν είναι νεκρή και απευθύνει έκκληση στους Βρετανούς τουρίστες και άτομα που έχουν μετοικήσει στην περιοχή Αλγκάρβε της Πορτογαλίας να συνδράμουν στον εντοπισμό των κατοικιών που χρησιμοποιούσε ο Γερμανός παιδόφιλος Κρίστιαν Μπρίκνερ.

Ο εισαγγελέας Hans Christian Wolters ανέφερε ότι οι Αρχές χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες για το πού έμενε ο Κρίστιαν Μπρίκνερ έτσι ώστε να μπορέσουν να εντοπίσουν τη σορό του άτυχου κοριτσιού και σημείωσε ότι δεν ότι η εισαγγελία δεν διαθέτει ακόμη τα αδιάσειστα εκείνα στοιχεία που θα της επέτρεπαν να καθίσει τον Γερμανό παιδόφιλο στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

“Όλες οι ενδείξεις που έχουμε και τις οποίες δεν μπορώ να αναφέρω δείχνουν ότι η Μαντλίν είναι νεκρή. Έπειτα από όλες τις πληροφορίες που έχουμε θεωρώ ότι η Μαντλίν ΜακΚάν είναι νεκρή. Δεν έχουμε καμία πληροφορία που να λέει ότι βρίσκεται στη ζωή. Θεωρούμε ότι είναι νεκρή, αλλά δεν έχουμε αρκετά στοιχεία για να βγάλουμε ένταλμα σύλληψης για τον ύποπτο στη Γερμανία για τον θάνατό της”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο εισαγγελέας και πρόσθεσε:

“Προς το παρόν δεν έχουμε επίσης αρκετές αποδείξεις για να γίνει δίκη, αλλά έχουμε κάποιες ενδείξεις ότι ο ύποπτος είναι ο δράστης. Για αυτό χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες από ανθρώπους ειδικά σε μέρη όπου έζησε ο ύποπτος, ώστε να εστιάσουμε εκεί την προσοχή μας και να ψάξουμε για την Μαντλίν”.

Η Μαντλίν ΜακΚάν ήταν περίπου τεσσάρων ετών όταν εξαφανίστηκε από το διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει οι γονείς της Κέιτ και Τζέρι στο Πράια ντα Λουζ της Πορτογαλίας τον Μάιο του 2007.

Πηγή πληροφοριών: news.sky.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ