Εξαφάνιση Μαντλίν: Αυτή είναι η πρώτη ΦΩΤΟ του βασικού υπόπτου – Η “ομολογία” του δέκα χρόνια μετά

Στη δημοσιότητα δίνεται η πρώτη φωτογραφία του βασικού υπόπτου για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν πριν από 13 χρόνια, η οποία δόθηκε στην αστυνομία από έναν φίλο του στον οποίο ομολόγησε ότι ήξερε τα πάντα σχετικά με το κοριτσάκι ενώ τα έπιναν σε ένα μπαρ, στη 10η επέτειο της εξαφάνισης του παιδιού, σύμφωνα με τη MailOnline.

Ο 43χρονος κατονομάστηκε ως ο Christian Brueckner, Γερμανός παιδόφιλος και διακινητής ναρκωτικών που φυλακίστηκε πέρυσι για τον βιασμό μίας 72χρονης Αμερικανίδας τουρίστριας το 2005, στην Πραΐα ντα Λουζ, 18 μήνες πριν από την εξαφάνιση της Μαντλίν.

Ο 43χρονος φέρεται να παραδέχτηκε σε φίλο του την αρπαγή της Μαντλίν ενώ τα έπιναν μαζί σε μπαρ στη δέκατη επέτειο της εξαφάνισής της όταν το πρόσωπό της εμφανίστηκε στην οθόνη της τηλεόρασης στη γερμανική παμπ. Τότε έδειξε στον φίλο του το βίντεο από τον ίδιο να βιάζει μια γυναίκα, με αποτέλεσμα ο φίλος του να δώσει την πληροφορία στην αστυνομία.

Ο βασικός ύποπτος εχει μακρά ιστορία σε σεξουαλικά εγκλήματα εναντίον γυναικών και παιδιών και ζούσε επί 12 χρονια στην Πορτογαλία και το Αλγκάρβε πριν από την εξαφάνιση της Μάντι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ