Νέα Υόρκη: Μητέρα και ο σύντροφός της εγκατέλειψαν 6χρονη – Πέταξαν τα ρούχα της στο δρόμο

Μια άκαρδη μητέρα και ο σύντροφός της εγκατέλειψαν την 6χρονη κόρη της σε έναν πολυσύχναστο δρόμο στο Κουίνς της Νέας Υόρκης και πέταξαν τα ρούχα του παιδιού, τα οποία είχαν βάλει σε σακούλες σκουπιδιών, από το παράθυρο του αυτοκινήτου και εξαφανίστηκαν με ταχύτητα. Όπως αναφέρει η NY Post, η 29χρονη Patrice Chambers και ο 28χρονος Mark Pamphile, κατηγορούνται για την εγκατάλειψη της μικρής και για το γεγονός ότι την ανάγκασαν να βγει από το αυτοκίνητο της μητέρας της. Λίγα λεπτά αργότερα, ο σύντροφος της μητέρας κάλεσε τον πατέρα του παιδιού, που μένει στην περιοχή και του άφησε φωνητικό μήνυμα, στο οποίο του έλεγε “Καλά θα κάνεις να πας να μαζέψεις την κόρη σου… Κλαίει σαν μικρή $%%#@”,

Στο ηχητικό ακούγονται τα κλάματα του παιδιού, αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα. Μετά κάλεσε εκ νέου τον πατέρα, και τον απείλησε ότι θα άφηνε την κόρη του στον δρόμο, αν δεν του έστελνε 200 δολάρια. Έπειτα από τα δύο μηνύματα στον τηλεφωνητή, η μητέρα, η οποία ήταν στη θέση του οδηγού, διέταξε την κόρη της να βγει από το αυτοκίνητο και μετά πέταξε έξω τις σακούλες των σκουπιδιών με τα ρούχα της.

Ενώ το αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα, το φοβισμένο παιδί φαίνεται στις κάμερες ασφαλείας να τρέχει στον δρόμο για να μαζέψει τις σακούλες και διάφορα ρούχα που είχαν πέσει έξω. Όταν οι αστυνομικοί έδειξαν το βίντεο στη μητέρα, εκείνη απάντησε ότι είχε εκνευριστεί με το κορίτσι. Ένας καλός Σαμαρείτης βρήκε το παιδί και το συνόδευσε στο αστυνομικό τμήμα. Η δίκη του ζευγαριού θα γίνει στις 21 Αυγούστου, και αντιμετωπίζουν από 1,5 μέχρι 4 χρόνια φυλάκισης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ