Πληγωμένος ο πρίγκιπας Κάρολος – Ο Χάρι βρήκε νέο “πατέρα-πρότυπο” – ΦΩΤΟ

Ένας 70χρονος μεγιστάνας της μουσικής με πέντε γάμους και αναρίθμητα παιδιά, σύζυγος παλιάς φίλης της Μέγκαν, φέρεται να έχει πάρει τη θέση του πατέρα του στην καρδιά του πρίγκιπα Χάρι.

Από τη στιγμή που ο Δούκας του Σάσεξ άφησε τη Βρετανία και την οικογένειά του πίσω, ξεκίνησε μια νέα ζωή στο Λος Άντζελες με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον γιο τους Άρτσι. Προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και κάνει νέους φίλους και νέες γνωριμίες μέσα από τον κύκλο της συζύγου του. Και κάπως έτσι φέρεται να γνώρισε και τον Ντέιβιντ Φόστερ, έναν μεγιστάνα της pop, 70 χρονών και σύζυγος μίας φίλης της Μέγκαν που τώρα που εγκαταστάθηκαν στο Λος Άντζελες επανασυνδέθηκαν.

Σύμφωνα με την 36χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιό Κάθριν ΜακΦι, ο Χάρι πλέον έχει άλλη πατρική φιγούρα,κάτι που καταπραΰνει τον αποχωρισμό από την οικογένειά του. “Ο σύζυγός μου έχει μία πολύ πολύ όμορφη φιλία με τον Χάρι” περηφανεύτηκε η ΜακΦι μιλώντας στο κουτσομπολίστικο τηλεοπτικό σόου Access Hollywood. “Είναι τόσο χαριτωμένοι. Είναι σαν πατέρας με γιο. Έχουμε επαφή μαζί τους. Αλλά κυρίως, η Μέγκαν κι εγώ γνωριζόμαστε από την παιδική ηλικία, αλλά ο Χάρι και ο σύζυγός μου είναι φίλοι, είναι τόσο όμορφα” είπε η γυναίκα. Το άκομψο σχόλιο της Κάθριν ΜακΦι για “παρένθετο πατέρα” αντηχεί τη δήλωση του πρίγκιπα Χάρι το 2017 ότι η βασιλική οικογένεια προσέφερε στη Μέγκαν την οικογένεια που ποτέ δεν είχε.

Η αδερφή της Μέγκαν, Σαμάνθα, είχε πει ότι αυτό το σχόλιο του Χάρι προκάλεσε τη ρήξη ανάμεσα στη Δούκισσα του Σάσεξ και την οικογένειά της. Ο Ντέιβιντ Φόστερ έχει στο ενεργητικό του πέντε γάμους και πέντε βιολογικά παιδιά αλλά και έξι θετά. Αυτός ήταν που βοήθησε το ζευγάρι να βρει σπίτι στη Βρετανική Κολούμπια στη διάρκεια της σύντομης διαμονής τους στον Καναδά. Παραδέχτηκε ότι τους έφερε σε επαφή με ιδιοκτήτη έπαυλης στο Βανκούβερ και είχε δηλώσει ότι αισθανόταν τιμή να βοηθήσει τη Μέγκαν “επειδή είμαι Καναδός και είμαστε χώρα της Κοινοπολιτείας”. Όσο για το αν η ΜακΦι θα βοηθήσει τους Σάσεξ να βρουν σπίτι στο Λος Άντζελες τόνισε αυτός είναι ο τομέας του άνδρα της: “Ο Ντέιβιντ είναι που τα ξέρει όλα. Του αρέσει να βοηθάει τον κόσμο. Θέλουμε να μείνουν όπου αισθάνονται ασφαλείς και ευτυχισμένοι”.

Τον Ιανουάριο του 2019 η ΜακΦι αποκάλυψε τη σχέση της με τη Μέγκαν όταν ανήρτησε μία φωτογραφία τους από τα νεανικά τους χρόνια: “Και οι δύο κάναμε μιούζικαλ σαν παιδιά. Η μία είναι δούκισσα τώρα και η άλλη πρωταγωνιστεί στο west end.Βασικά ίδια ζωή αν με ρωτάτε” Πάντως, τώρα παραδέχτηκε ότι ποτέ δεν ήταν αρκετά κοντά με τη Μέγκαν. Όταν ήταν στο Λονδίνο πήγαν σε ένα φιλανθρωπικό γεγονός όπου ήταν επίσης και οι Σάσεξ με το ζόρι βρέθηκαν κοντά τους για να τους χαιρετίσουν. Όπως σχολιάζει η Daily Mail, πρόκειται για αμφίδρομη σχέση όπου οι Σάσεξ αναζητούν συνδέσμους στο Χόλιγουντ και οι ισχυροί του Χόλιγουντ λάμψη από τα πρώην μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ