Πρίγκιπας Ουίλιαμ-Κέιτ Μίντλετον, το μέλλον της “Φίρμας” – Πώς ο κορονοϊός τους έδωσε ηγετικό ρόλο

Όσο ποτέ βγαίνουν μπροστά ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, αναλαμβάνοντας όλο και περισσότερες πριγκιπικές υποχρεώσεις, και ηγετικό ρόλο, ρίχνοντας άμυνες και δείχνοντας στον κόσμο το μέλλον της “Φίρμας” όπως αποκαλείται η βασιλική οικογένεια, σύμφωνα με ειδικό επί των Ανακτόρων.

Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ στη διάρκεια του κορονοϊού εμφανίστηκαν σε αρκετές τηλε-συζητήσεις μέσω βιντεοκλήσεων ενώ βρίσκονται απομονωμένοι με τα παιδιά τους στο Άνμερ Χολ, στο Νόρφολκ, προσπαθώντας να ανυψώσουν το ηθικό των Βρετανών και να στηρίξουν ψυχολογικά τον λαό μέσα στην κρίση. Η Κέιτι Νίκολς, που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ των Ανακτόρων, αποκάλυψε ότι το ζευγάρι αναβαθμίστηκε εν μέσω πανδημίας. Μιλώντας στο ΕΤ είπε: “Βλέπουμε ότι ρίχνουν άμυνες και αυτό είναι αποτέλεσμα των όσων περνάμε τώρα” σημείωσε επισημαίνοντας ότι η δουλειά της βασιλικής οικογένειας ήταν θεμελιώδης στη διάρκεια της πανδημίας. Είπε ακόμη ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ πήραν κι άλλο ρόλο και προσφέρουν και μια δόση ψυχαγωγίας μοιράζοντας στιγμιότυπα και βίντεο από τα παιδιά τους.

“Είναι ανυψωτικό για το ηθικό των Βρετανών, ειδικά για τους βασιλόφρονες, να δουν πώς θα μοιάζει το μέλλον της βασιλικής οικογένειας, η οποία έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να μην φαίνεται απόμακρη ή απρόσιτη ή άσχετη” σημείωσε η Νίκολς που επαίνεσε την 94χρονη βασίλισσα, η οποία αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε καραντίνα στο Κάστρο του Ουίνδσορ μαζί με τον 98χρονο πρίγκιπα Φίλιππο, επειδή συνέχισε να εργάζεται ακόμη και μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας εν μέσω πανδημίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που Ουίλιαμ και Κέιτ επαινούνται για τις προσπάθειές τους την εποχή του κορονοϊού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ