Κόμπι Μπράιαντ: Στη δημοσιότητα οι νεκροψίες των θυμάτων – Αυτή είναι η αιτία θανάτου

Το γραφείο του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες έδωσε στη δημοσιότητα τη νεκροψία των εννέα θυμάτων από το τραγικό δυστύχημα του Ιανουαρίου με το ελικόπτερο που μετέφερε τον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του Τζίτζι. Οι ιατροδικαστικές εκθέσεις για όλα τα θύματα δείχνουν ότι όλοι πέθαναν από την ίδια αιτία, από αμβλύ τραύμα. Τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Los Angeles County Medical Examiner-Coroner λίγο μετά τις 6 το απόγευμα (τοπική ώρα).

Τα έγγραφα αναφέρουν το νούμερο της υπόθεσης και το όνομα του κάθε θύματος. Ο αριθμός υποθέσεως για τον θρύλο του ΝΒΑ, είναι 2020-00797.

Η Βανέσα Μπράιαντ υπέβαλε μήνυση εναντίον του τμήματος σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες, επειδή εκπρόσωποί του κοινοποίησαν μη εξουσιοδοτημένες φωτογραφίες από την τοποθεσία όπου ο σύζυγος, Κόμπι και η κόρη της, Τζιάνα πέθαναν σε συντριβή με ελικόπτερο, στις 26 Ιανουαρίου. Η μήνυση, η οποία είναι πρόδρομος μιας αγωγής, κατατέθηκε την Παρασκευή, ανέφεραν οι Los Angeles Times. Σύμφωνα με την απαίτηση, η Βανέσα Μπράιαντ υποστηρίζει ότι ο σερίφης Άλεξ Βιλανουέβα «την διαβεβαίωσε προσωπικά» ότι το απόρρητο της οικογένειας θα προστατευόταν, καθώς σχετίζεται με τον τόπο συντριβής στην περιοχή Καλαμπάσας, στην Καλιφόρνια. «Στην πραγματικότητα, ωστόσο, τουλάχιστον οκτώ εκπρόσωποι του σερίφη βρίσκονταν στη σκηνή του δυστυχήματος τραβώντας φωτογραφίες με τα κινητά τηλέφωνά τους, από τα νεκρά παιδιά, τους γονείς και τους προπονητές», ανέφεραν οι Times.«Όπως θα παραδεχόταν αργότερα το τμήμα του σερίφη, δεν υπήρχε ερευνητικός λόγος προκειμένου οι εκπρόσωποι να τραβήξουν φωτογραφίες στο σημείο συντριβής. Αντίθετα, έβγαλαν τις φωτογραφίες για προσωπικούς σκοπούς». Τον Φεβρουάριο, πάντοτε σύμφωνα με την αναφορά των Times, οι φωτογραφίες της σκηνής του ατυχήματος κοινοποιήθηκαν από αυτά τα άτομα. Αργότερα, ο Βιλανουέβα παραδέχθηκε ότι διέταξε τους οκτώ υφιστάμενούς του να διαγράψουν τις φωτογραφίες. Η χήρα του Κόμπι Μπράιαντ έχει στραφεί και κατά της ιδιοκτησίας του μοιραίου αεροσκάφους. Πιλότος εκείνη την αποφράδα ημέρα ήταν ο Άρα Ζομπαγιάν, ο οποίος επίσης χάθηκε στο ατύχημα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ