Χάρι και Μέγκαν: Έτοιμοι για το δεύτερο παιδί

Τα πρωτα γενέθλια του Άρτσι ετοιμάζονται να γιορτάσουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Μάλιστα σχεδιάζουν τον εορτασμό που θα περιλαμβάνει μία οργανική χωρίς ζάχαρη τούρτα, βουτιά στην πισίνα και βιντεοκλήση στα παιδιά των Κέμπριτζ, με τα οποία έχουν να μιλήσουν πολύ καιρό, σύμφωνα με ειδικό επί των Ανακτόρων.

Η Κέιτι Νίκολ αποκάλυψε στο ΟΚ πώς το ζευγάρι θα περάσει αυτήν την ξεχωριστή ημέρα για τους ίδιους: “Η βασίλισσα θα του ευχηθεί χαρούμενα γενέθλια μέσω κλήσς στο Zoom όπως θα γίνει και με τα παιδιά του Ουίλιαμ και της Κέιτ. Δεν έχουν δει εδώ και καιρό τον ξάδερφό τους οπότε ανυπομονούν να δουν πόσο έχει μεγαλώσει”.

Η ίδια επίσης ισχυρίστηκε ότι ενώ η οικογένεια είναι σε εντατική προεργασία για τη μόνιμη εγκατάσταση στο Λος Αντζελες, η σκέψη για ένα δεύτερο παιδί είναι αρκετά πάνω στην ατζέντα τους. Όπως σημείωσε η Νίκολ “ενώ ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν έχουν πολλά ανοικτά μέτωπα αναζητώντας μόνιμη κατοικία, ετοιμάζοντας το νέο ίδρυμά τους και προσπαθώντας να προσαρμοστούν στη ζωή του Λος Άντζελες, η σκέψη ενός δεύτερου παιδιού είναι ζωντανή.

“Ένας μικρός αδερφός ή αδερφούλα για τον Άρτσι είναι στην ατζέντα, μοιάζουν να απολαμβάνουν τις ασχολίες τους και δεν θα με εξέπληττε αν είχαμε μία νέα ανακοίνωση εγκυμοσύνης” πρόσθεσε η Νίκολ .

Επίσης, το ζευγάρι δεν θα κάνει μεγάλο πάρτι λόγω της καραντίνας για τα πρώτα γενέθλια του Άρτσι. Στο σπίτι τους διαμένουν μόνο μια νταντά, η οικονόμος και άνδρες ασφαλείας. Έτσι θα περάσουν μία ήσυχη οικογενειακή ημέρα, σύμφωνα με τη ρεπόρτερ των Ανακτόρων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ