Σύμβουλος Τραμπ: Θα σοκαριστώ αν ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι ζωντανός

Κορυφαίος Αμερικανός γερουσιαστής αποκάλυψε ότι θα ήταν σοκ για τον ίδιο αν μάθαινε ότι ο ηγέτης της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν δεν είναι νεκρός ή ανίκανος. Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ, σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ σε διεθνή θέματα, αναφέρθηκε στις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με την κατάσταση του Κιμ, καθώς κάποια περιφερειακά πρακτορεία ειδήσεων μεταδίδουν ότι ο ηγέτης της Βορείου Κορέας κατέρρευσε και πέθανε.

Ο Γκράχαμ επεσήμανε ότι δεν έχει άμεση ενημέρωση για την κατάσταση του Κιμ ωστόσο θεωρεί πως είναι αποκαλυπτικό το γεγονός ότι το καθεστώς της Πιονγκγιάνγκ τηρεί σιγήν ιχθύος για τις ολοένα αυξανόμενες φήμες.

Μιλώντας στο Fox News ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής της Νότιας Καρολίνας είπε: “Είναι μια κλειστή κοινωνία. Δεν άκουσα κάτι ευθέως, αλλά θα με σόκαρε να μάθω ότι δεν είναι νεκρός ή κατά έναν τρόπο σε κατάσταση ανικανότητας επειδή δεν αφήνεις τις φήμες να κινούνται έτσι αέναα ή αναπάντητα σε μια κλειστή κοινωνία όπως είναι η Βόρεια Κορέα. Οπότε πραγματικά πιστεύω ότι είναι ή νεκρός ή ανίκανος. Και ελπίζω οι επί μακρόν βασανισμένοι άνθρωποι της βορείου Κορέας να ανακουφιστούν αν είναι νεκρός. Ο πρόεδρος Τραμπ είναι πρόθυμος να κάνει δουλειές με τη Βόρεια Κορέα με τρόπο win-win.Οπότε αν ο τύπος είναι νεκρός, εύχομαι ο διάδοχός του να συνεργαστεί με τον πρόεδρο Τραμπ να κάνει τη Βόρεια Κορέα καλύτερο μέρος για όλους”.

Ο Γκράχαν αναδείχθηκε σε σημαντικό σύμβουλο εξωτερικών υποθέσεων τον τελευταίο χρόνο ενώ έχει σχολιάσει αρκετές φορές σχετικά με την κατάσταση του Κιμ Γιονγκ Ουν στα αμερικανικά Μέσα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ