Γούντι Άλεν: “Καυτές” αποκαλύψεις για τη σχέση του με την κόρη της πρώην συζύγου του

Περιγραφικότατος για την ερωτική σχέση του με τη νυν σύζυγό του Σουν Γι είναι στα νέα απομνημονεύματά του ο Γούντι Άλεν που δεν κρύβει την πικρία του για την πρώην σύζυγό του Μία Φάροου την οποία κατηγορεί ότι είχε σκοπό να τον καταστρέψει με τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση.

“Στην αρχή της σχέσης μας, όταν ο πόθος κυριαρχούσε, δεν μπορούσαμε να κρήσουμε τα χέρια μας μακριά ο ένας από τον άλλον” γράφει μεταξύ άλλων ο Άλεν, στο βιβλίο όπου τονίζει πως η σχέση του με τη Σουν Γι ξεκίνησε το 1991 όταν ο ίδιος ήταν ακόμη παντρεμένος με τη μητέρα της νυν συζύγου του, Μία Φάροου με την οποία έχει τέσσερα παιδιά. Ο διάσημος σκηνοθέτης τονίζει ότι αυτός και η Φάροου είχαν αποξενωθεί όταν άρχισε να βγαίνει με τη Σουν Γι που τους χωρίζουν 35 χρόνια. Περιγράφει τη στιγμή που η Φάροου ανακάλυψε τον ερωτικό του δεσμό με την 20 και κάτι θετή της κόρη όταν εντόπισε γυμνές φωτογραφίες της στο διαμέρισμά του. “Καταλαβαίνω το σοκ, την αηδία της, την οργή της, τα πάντα. Ήταν η σωστή αντίδραση” γράφει αλλά επισημαίνει ότι δεν μετανιώνει. “Μερικές φορές όταν τα πράγματα γίνονταν πολύ σκληρά και με κακολογούσαν παντού, με ρωτούσαν αν ήξερα το αποτέλεσμα, θα ήθελα να έχω σχέση με τη Σουν Γι; Και πάντα απαντούσα “θα το έκανα και πάλι από την αρχή χωρίς δισταγμό”.”

Δείχνει μάλιστα τη λατρεία που έχει στη σύζυγό του αφιερώνοντας το βιβλίο σε εκείνη “Για τη Σουν Γι, την καλύτερη. Της έδινα να φάει από το χέρι μου και μετά κατάλαβα ότι το χέρι μου έλειπε”. O Άλεν ήταν με τη Φάροου για περισσότερα από 10 χρόνια και θυμάται τις ωραίες στιγμές που είχε ε την πολύ όμορφη ηθοποιό, όπως γράφει, αλλά η σχεση τους πάγωσε ιδίως μετά τη γέννηση το 1987 του βιολογικού τους παιδιού Ρόναν Φάροου. Η ίδια η Μία Φάροου τον κατηγόρησε ότι κακοποίησε σεξουαλικά την υιοθετημένη τους κόρη Ντίλαν αλλά ο Άλεν το διαψεύδει κατηγορηματικά και επιμένει ότι αυτές τις κατηγορίες τις κατασκεύασε η πρώην σύζυγός του για εκδίκηση επειδή ερωτεύτηκε τη Σουν Γι. “Ποτέ δεν άπλωσα ούτε δάχτυλο στην Ντίλαν, ποτέ δεν της έκανα κάτι που θα μπορούσε να παρερμηνευτεί όπως το να την κακοποιήσω, ήταν ένα κατασκεύασμα από την αρχή μέχρι το τέλος” έγραψε ο Άλεν.

Πηγή: Page Six

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ