Καυτές αποκαλύψεις για τον Γούντι Άλεν – Η σχέση με μια 16χρονη – Το ερωτικό τρίγωνο με τη Μία Φάροου

Οι ταινίες του Γούντι Άλεν συνήθως είναι εμπνευσμένες από τα προσωπικά του βιώματα. Έτσι ακριβώς και η ρομαντική κωμωδία “Μανχάταν”, όπου ένας 42χρονος σεναριογράφος ερωτεύεται μία 17χρονη μαθήτρια.

Με συνέντευξή της στο Hollywood Reporter, η Μπάμπι Κριστίνα Ένγκελχαρντ αποκάλυψε ότι τρία χρόνια πριν βγει στους κινηματογράφους η ταινία αυτή του Άλεν, το 1979, εκείνη είχε ζήσει έναν θυελλώδη έρωτα με τον γνωστό σκηνοθέτη, που διήρκεσε οκτώ χρόνια και ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν μόλις 16 κι εκείνος 41.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ακόμη, όταν ήταν 20 χρονών ο Άλεν της συνέστησε τη νέα του σχέση, τη Μία Φάροου. Μαζί οι τρεις τους μοιράστηκαν το κρεβάτι τους σε ερωτικές νύχτες γεμάτες ναρκωτικά.

Ωστόσο, όπως περιγράφει και στην αυτοβιογραφία της η Ένγκελχανρτ, ο Γούντι Άλεν έφερνε στο κρεβάτι τους όμορφες νεαρές γυναίκες από τον πρώτο χρόνο της σχέσης τους και η ίδια ήταν πρόθυμη να πειραματιστεί με τη σεξουαλικότητά της και να αποκτήσει νέες εμπειρίες, τις οποίες χαρακτήρισε “ενδιαφέρουσες”. Όταν όμως της συνέστησε τη Μία Φάροου, η κοπέλα ζήλεψε γιατί θεωρούσε ότι η ίδια ήταν η σταθερή του σύντροφος. Όπως γράφει, αισθάνθηκε άρρωστη και ήθελε να φύγει όταν της πρότεινε τρίο με τη Φάροου.

Με τον χρόνο όμως η Μπάμπι Κριστίνα συμπάθησε τη Μία Φάροου και συνδέθηκαν καπνίζοντας μαριχουάνα και λόγω της αμοιβαίας τους αγάπη για τα ζώα. Σιγά σιγά η Ένγκελχαρντ μίσησε το Άλεν και πλέον τον χαρακτηρίζει ως παιδεραστή.

“Υπήρχαν φορές που όταν ήμασταν οι τρεις μας περνούσαμε πραγματικά καλά. Απολαμβάναμε ο ένας τον άλλον εκείνη τη στιγμή. Ήταν όμορφη και γλυκιά, ήταν γοητευτικός και αισθησιακός κι εγώ ήμουν σέξι και γινόμουν όλο και περισσότερο έμπειρη σ αυτό το παιχνίδι. Μόλις τελείωσε αυτό όλο είχα χρόνο να σκεφτώ πόσο διεστραμμένο ήταν και ότι δεν ήμουν τίποτα άλλο από ένα παιχνίδι”.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ