Δηλητηρίασε τον άνδρα της με σταγόνες για τα μάτια – ΒΙΝΤΕΟ

Σε 25ετή φυλάκιση καταδικάστηκε μία 53χρονη γυναίκα από τη Νότια Καρολίνα η οποία τον Ιούλιο του 2018 σκότωσε τον άνδρα της για να τον εκδικηθεί για την κακοποίηση που υφίστατο στον πενταετή γάμο της

Η Λάνα Κλέιτον παραδέχθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και της αλλοίωσης τροφίμων, καθώς επέλεξε να σκοτώσει τον σύζυγό της δηλητηριάζοντας το φαγητό του με σταγόνες για τα μάτια.

Αρχικά η Λάνα είπε στους αξιωματικούς ότι ο Στίβεν ζαλίστηκε και έπεσε από τις σκάλες όπου τον βρήκε πεσμένο μπρούμυτα στις 21 Ιουλίου. Οι αστυνομικοί είπαν ότι τελικά η Λάνα παραδέχθηκε πως έριχνε κολλύριο για τα μάτια στο νερό του 64χρονου συζύγου της επί τρεις ημέρες, από τις 19-21 Ιουλίου 2018. Κατά τη νεκροψία/νεκροτομή στη σορό του βρέθηκε υψηλή δόση τετραϋδροζολίνης συστατικού που περιέχεται στις οφθαλμικές σταγόνες.

Η χημική ουσία μπορεί να λειτουργήσει ως νευροτοξικός παράγοντας και να πλήξει το νευρικό σύστημα αν καταποθεί. Οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι η γυναίκα ήταν έξαλλη με τον σύζυγό της γιατί την κακοποιούσε στα πέντε χρόνια του γάμου τους και ήθελε να τον κάνει να υποφέρει, σύμφωνα με τον WSOC-TV.

Επίσης, υποστηρίζουν ότι τον σκότωσε για τα χρήματά του και έκαψε τη διαθήκη του μετά τον θάνατό του. Ο δικηγόρος της είπε ωστόσο ότι η γυναίκα υπέφερε από μετατραυματική διαταραχή καθώς είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά πριν από τον γάμο της. Επίσης ο συνήγορός της είπε ότι ο σύζυγός της τη χτυπούσε, την κλωτσούσε και την έπνιγε σε όλη τη διάρκεια του γάμου τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ