Χάρι – Μέγκαν: Πηγές στο Παλάτι υποστηρίζουν ότι η δούκισσα «έχει πάρει τον απόλυτο έλεγχο» της ζωής του πρίγκιπα

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει αλλάξει τελείως από τη στιγμή που γνώρισε την Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με πηγές κοντά στην βασιλική οικογένεια. Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα της NY Post, πιστεύουν ότι η δούκισσα του Σάσεξ είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από την απόφασή τους να πάρουν “διαζύγιο” από τη βασιλική οικογένεια.

Μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο Χάρι, στην οποία παραδέχθηκε ότι δεν έχει καλές σχέσεις με τον αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, σύμφωνα με την πηγή της εφημερίδας, “τα πράγματα ήταν ήδη τεταμένα μεταξύ των δύο αδελφών όταν γνώρισε ο Χάρι την Μέγκαν, αλλά στη συνέχει έγιναν πολύ, πολύ χειρότερα όταν παντρεύτηκαν. Ο Χάρι και η Μέγκαν δεν περνούσαν καθόλου χρόνο με την Κέιτ και τον Ουίλιαμ και οι δύο σύζυγοι δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά. Η απόσταση και οι διαφορές μεταξύ των δύο γυναικών έγιναν τελικά ένα τεράστιο χάσμα”.

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ είναι πιο “επίσημοι” και ακολουθούν πάντα το βασιλικό πρωτόκολλο, μιας και είναι στη σειρά διαδοχής του θρόνου. Αντίθετα, ο Χάρι και η Μέγκαν ακολουθούν άλλη κατεύθυνση, δεν έχουν τίποτε κοινό.

“Ο Χάρι περνούσε όλο και λιγότερο χρόνο με τους παλιούς φίλους του, σταμάτησε να έχει τον χαλαρό χαρακτήρα και έγινε πιο κλειστός και αποτραβηγμένος” αναφέρει η πηγή.

“Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον Χάρι που θέλει να προστατέψει την γυναίκα του, η οποία έχει δεχθεί επίθεση από τα βρετανικά ταμπλόιντς. Την αγαπάει και θέλει να είναι ευτυχισμένη και ασφαλής και σίγουρα να μην περάσει ό,τι πέρασε η μητέρα του, Νταϊάνα. Όμως πλέον, οι μόνοι φίλοι που φαίνεται να έχει ο Χάρι είναι οι φίλοι της Μέγκαν από το Χόλιγουντ όπως ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ” προσθέτει.

“Όσοι ήταν κοντά στον πρίγκιπα Χάρι είναι πεπεισμένοι ότι η Μέγκαν βρίσκεται πίσω από αυτή την απόφαση να εγκαταλείψουν την βασιλική οικογένεια. Η Μέγκαν είναι αυτή που θέλει να επιστρέψει στον Καναδά και στην Καλιφόρνια, όπου νιώθει ευτυχισμένη, και να μεταφέρουν τον γιο τους Άρτσι μακριά από τις περιοριστικές πολιτικές και κανόνες του Παλατιού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ