Μία βιοχημικός από τη Βιρτζίνια κέρδισε το στέμμα της Μις Αμερική – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Κατέρριψε κάθε στερεότυπο που υπήρχε σχετικά με τον διαγωνισμό ομορφιάς η βιοχημικός Καμίλ Σράιερ, που εκπροσωπώντας τη Βιρτζίνια αναδείχθηκε Μις Αμερική.

Η 24χρονη Καμίλ είναι βιοχημικός και πρωτοτύπησε καθώς τη στιγμή που έπρεπε να επιδείξει τα ταλέντα της στη σκηνή, εκείνη επέλεξε να κάνει ένα πείραμα χημείας ντυμένη με την ιατρική ποδιά του εργαστηρίου της.

Αυτή η πρωτοποριακή επιλογή της ήταν που της χάρισε και το στέμμα της ομορφότερης γυναίκας στις ΗΠΑ, αφού εντυπωσίασε επιτροπή και κοινό.

Μαζί με το στέμμα κέρδισε και 50.000 δολάρια σε υποτροφία. Τη στιγμή της στέψης της είπε ότι ήλπιζε να σπάσει τα στερεότυπα για το τι σημαίνει να είσαι Μις Αμερική το 2020 και το πέτυχε.

Έχει ήδη πτυχία βιοχημικής αλλά σπουδάζει για να πάρει ντοκτορά στη φαρμακευτική στο πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια. Κατά την απάντησή της στη ν κριτική επιτροπή επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι ο ρόλος της Μις Αμερική είναι να επιμορφώνει. Ως εστεμμένη πλέον, θα περάσει ένα έτος προασπίζοντας την οργάνωση “Mind Your Meds”, που είναι ένα πρόγραμμα ασφάλειας και αποτροπής από τα ναρκωτικά. Η νίκη της Σρίερ αναμένεται να θεωρηθεί ένα προοδευτικό βήμα μακριά από την παραδοσιακή μορφή των διαγωνισμών ομορφιάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ