Βρήκαν τσιμεντωμένο μοντέλο πέντε μήνες μετά την εξαφάνισή του – ΦΩΤΟ

Νεκρή μέσα σε ένα ξύλινο κιβώτιο μέσα σε τσιμέντο εντοπίστηκε η 24χρονη Εσμεράλντα Γκονζάλες, ενώ η οικογένειά της είχε δηλώσει την εξαφάνισή της από το τέλος Μαΐου.

Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε στην έρημο της Νεβάδα, ενώ η 24χρονη αγνοείτο από το σπίτι της στο Λας Βέγκας εδώ και πέντε μήνες, ενώ οι γονείς της δήλωσαν την εξαφάνισή της καθώς δεν είχαν νέα της αρκετές ημέρες.

Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι οι δράστες του εγκλήματος είχαν κάνει ένεση με καθαριστικό πισίνας στην κοπέλα και τη στραγγάλισαν. Την Τετάρτη, η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα σε ένα ξύλινο κουτί με τσιμέντο και εγκαταλελειμμένο στην έρημο βόρεια του Λας Βέγκας στις 8 Οκτωβρίου. Το πτώμα φέρεται να ανήκει στην Γκονζάλες, αν και ακόμη δεν έχει γίνει επίσημα ταυτοποίηση.

Δύο ύποπτοι συνελήθησαν σχετικά με τον φόνο. Πρόκειται για τον 45χρονο Κρίστοφερ Πρεσπιπίνο και τη σύντροφό του την 31χρονη Λίζα Μορτ που φέρεται να γνώριζε για τον φόνο και τον συγκάλυψε. Ο Πρεστιπίνο κατηγορείται ότι απήγαγε και σκότωσε την 24χρονη στραγγαλίζοντάς τη και δηλητηριάζοντάς τη, σύμφωνα με τη Las Vegas Review Journal.

Στη συνέχεια πήρε ακραία μέτρα για να κρύψει το πτώμα, νοικιάζοντας τρέιλερ και εγκαταλείποντας το νεκρό μοντέλο στην έρημο, σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά.

Οι ερευνητές έλαβαν μία πληροφορία που ενέπλεκε τον 45χρονο τον Ιούλιο και αργότερα διαπίστωσαν ότι η Γκονζάλες κρατείτο στο σπίτι του υπόπτου παρά τη θέλησή της προτού δολοφονηθεί άγρια.

Σύμφωνα με τον αδερφό της η κοπέλα έπασχε από σχιζοφρένεια και διπολική διαταραχή και λάμβανε θεραπεία εβδομάδες πριν από την εξαφάνισή της. Οι ερευνητές θεωρούν ότι κατά λάθος πήγε στο σπίτι του φονιά της καθώς μπερδεύτηκε με το δικό της που ήταν παραδίπλα. Ο 45χρονος και η 31χρονη σύντροφός του συνελήφθησαν την προηγούμενη εβδομάδα και κρατούνται στη φυλακή της Κομητείας Κλαρκ.

Ο Πρεστιπίνο κατηγορείται για φόνο, απαγωγή που οδήγησε σε πρόκληση σωματικής βλάβης και συνωμοσία σε φόνο. Η σύντροφός του κατηγορείται για συγκάλυψη. Συνεργός θεωρείται και η Κασσάνδρα Γκάρετ η οποία δεν έχει ακόμη συλληφθεί.

Η Γκονζάλες εργαζόταν στη βιομηχανία του ροζ θεάματος και την ακολουθούσαν περισσότερα από 300.000 άτομα στο Instagram. Ο αδερφός της κατήγγειλε την εξαφάνισή της μία εβδομάδα αφού δεν την είχε δει και όταν πήγε σπίτι βρήκε τα φώτα μέσα στο σπίτι ανοιχτά και ξεκλείδωτη την μπροστινή πόρτα, ενώ μέσα το εσωτερικό έδειχνε να έχει λεηλατηθεί.

Το ξημέρωμα της 31ης Μαΐου οπότε εξαφανίστηκε οι κάμερες ασφαλείας την κατέγραψαν να προσπαθεί να ξεκλειδώσει την πόρτα σε ένα σπίτι λίγο πιο μακριά από το δικό της. Οι ένοικοι ξύπνησαν και της είπαν ότι είναι σε λάθος σπίτι. Έδειχνε αποπροσανατολισμένη και ασταθής. Φέρεται μετά να μπήκε στο σπίτι του Πρεστιπίνο. Οι ντετέκτιβ του εγκληματολογικού δέχθηκαν πληροφορία τον Ιούλιο ότι μάλλον αυτός είχε σκοτώσει την κοπέλα. Άλλος πληροφοριοδότης είπε ότι ο ύποπτος είπε σε φίλο του ότι “σκότωσε το αγνοούμενο κορίτσι”.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ