Η σοκαριστική αποκάλυψη της Ντέμι Μουρ για τον βιασμό της στα 15 της – ΒΙΝΤΕΟ

Προωθώντας τα απομνημονεύματά της η Ντέμι Μουρ δίνει τηλεοπτική συνέντευξη και συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις της που δεν έχουν τελειωμό. Αναφερόμενη στον βιασμό της στα 15 της χρόνια, είπε ότι ο άνδρας αυτός τη βίασε και μετά έδωσε στην αλκοολική μητέρα της 500 δολάρια.

Όπως είπε αναλυτικά, όταν ήταν έφηβη κι έπειτα από χρόνια που ταξίδευε σε ολόκληρη τη χώρα με τη μητέρα της Βιρτζίνια Κινγκ, εκείνη άρχισε να την παίρνει στα μπαρ ώστε μαζί να προσελκύσουν το ενδιαφέρον ανδρών.

Κάποια στιγμή, όταν η Μουρ επέστρεψε βράδυ σπίτι, βρήκε έναν ηλικιωμένο άνδρα που είχε το κλειδί του σπιτιού τους. Αποκάλυψε ότι τη βίασε και μετά τη ρώτησε πώς είναι να της το κάνουν αυτό για 500 δολάρια. “Ήταν βιασμός και μία συντριπτική προδοσία” έγραψε στο βιβλίο της η σταρ.

Ερωτηθείσα από την Νταϊάν Σόγιερ, την παρουσιάστρια, αν θεωρεί πως η μητέρα της στην ουσία διαδραμάτιζε τον ρόλο του προαγωγού της, εκείνη απάντησε: “Στα βάθη της καρδιάς μου, όχι. Δεν ήταν μια ευθεία οικονομική συνδιαλλαγή αλλά και πάλι του έδωσε πρόσβαση και μου έκανε κακό”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ