Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την Ντέμι Μουρ -ΦΩΤΟ

Σε απόσπασμα από την επερχόμενη έκδοση με τα απομνημονεύματα της, τα οποία εξασφάλισαν οι New York Times, η Ντέμι Μουρ αποκαλύπτει σοκαριστικές πληροφορίες για τη ζωή της και σκοτεινές στιγμές που βίωσε χωρίς ποτέ να γίνουν γνωστές.

Η σταρ εκμυστηρεύεται ότι στα 15 της χρόνια έπεσε θύμα βιασμού ενώ 27 χρόνια μετά βυθίστηκε στα ναρκωτικά και το αλκοόλ όταν απέβαλε το μωρό που περίμενε με τον Άστον Κούτσερ.

Ήταν 42 χρονών όταν έμεινε έγκυος από τον κατά 15 χρόνια νεότερό της Άστον Κούτσερ, το 2004. Το ζευγάρι περίμενε ένα κοριτσάκι, όπως αποκαλύπτει για πρώτη φορά η Ντέμι Μουρ. Ωστόσο, απέβαλε όταν ήταν 6 μηνών έγκυος. Είχαν ήδη διαλέξει όνομα για το μωρό τους και θα την ονόμαζαν Τσάπλιν Ρέι. Περιγράφοντας τη σχέση της με τον Κούτσερ, τονίζει ότι ένιωθε σαν να γυρνούσε πίσω τον χρόνο και να ξαναζούσε τα νιάτα της. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2005. “Ξαναέζησα τη νιότη μου καλύτερα απ’ ό,τι είχα τη δυνατότητα να τη ζήσω στα 20 μου” γράφει η Μουρ.

Η Μουρ μιλά και για την εφηβεία της γράφοντας ότι έφυγε από το σπίτι στα 16 της για να συγκατοικήσει με έναν κιθαρίστα, ενώ δύο χρόνια μετά παντρεύτηκε τον ρόκερ Φρέντι Μουρ. Τα νεανικά της χρόνια καταστράφηκαν καθώς υπέκυψε σε εξρτήσεις από κοκαΐνη και αλκοόλ ενώ άρχισε να γίνεται διάσημη. Μιλώντας στους ΝΥΤ αναφέρθηκε στην εμμονή της με το βάρος: “H αξία μου ήταν δεμένη με το σώμα μου”.

Στο βιβλίο της η Μουρ γράφει ότι κατηγορούσε τον εαυτό της γι την αποβολή του μωρού της και έτσι ξεκίνησε και πάλι να πίνει για να διαχειριστεί τον πόνο. Προσπάθησαν και πάλι για μωρό με ορμόνες και φάρμακα αλλά δεν τα κατάφεραν. Επίσης, τονίζει ότι στη διάρκεια της σχέσης της με τον Κούτσερ, βγήκε εκτός ελέγχου με το αλκοόλ ενώ παράλληλα έπαιρνε και φάρμακα. Μετά ήρθε το χαστούκι της απιστίας του και έτσι χώρισαν το 2011 με το διαζύγιό τους να οριστικοποιείται δύο χρόνια μετά. Πριν από τον επίσημο χωρισμό της, υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο καπνίζοντας συνθετική κάνναβη και εισπνέοντας νιτρώδες οξείδιο, όπως αναδημοσιεύουν οι Times. Λίγο αργότερα η Μουρ μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης.

Ξεκίνησε να γράφει τα απομνημονεύματά της πριν από δύο χρόνια με τη βοήθεια της αρθρογράφου του New Yorker, Άριελ Λέβι. Μαζί αποφάσισαν να αφήσουν στο βιβλίο και τις πιο προσωπικές της στιγμές όσο σκοτεινές και αν ήταν. “Δεν υπάρχει κάτι να προστατεύσω. Πραγματικά”. έγραψε η Ντέμι Μουρ, η οποία σημειώνει ότι πλέον έχει απεξαρτηθεί και παραμένει νηφάλια γιατί δεν θέλει να χάσει τη δύναμή της.

Στα απομνημονεύματά της η Μουρ αποκαλύπτει και τι κατέστρεψε την παιδικότητά της. Όπως γράφει είχε πολύ δύσκολη παιδική ηλικία καθώς οι γονείς της ταξίδευσαν σε ολόκληρη τη χώρα και έπαιρναν ναρκωτικά ανάμεσα στους βίαιους καβγάδες τους. Ωστόσο την ημέρα που έπρεπε να βγάλει από το στόμα της μητέρας της Βιρτζίνια Κινγκ τα χάπια για να μην πεθάνει από υπερβολική δόση, ήταν η στιγμή που της κατέστρεψε όλη την παιδικότητα, σημειώνει η σταρ του Χόλιγουντ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ