Στην Αφρική ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ – Ο Άρτσι κλέβει τις εντυπώσεις – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Στο Κέιπ Τάουν προσγειώθηκε το αεροσκάφος που μετέφερε τον πρίγκιπα Χάρι, τη Μέγκαν Μαρκλ και τον τεσσάρων μηνών γιο τους Αρτσι, στο πλαίσιο της πρώτης επίσημης οικογενειακής τους περιοδείας.

Χθες ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε ότι ανυπομονεί να γνωρίσει στον γιο του την Αφρική, αγαπημένη ήπειρο του ίδιου αλλά και της συζύγου του,αλλά και της μητέρας του. Όλα τα βλέμματα έπεσαν στον μικρούλη Άρτσι που είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του.

Δείτε το βίντεο

Έφθασαν στο Κέιπτ Τάουν με 40 λεπτά καθυστέρηση και αμέσως ξεκίνησαν με τη διεκπεραίωση του επίσημου προγράμματός τους.  Το ζευγάρι άφησε στην κατοικία του τον γιο του μαζί μετην νταντά του και άνδρες της ασφάλειας και ξεκίνησε την επίσκεψή του στην πόλη Νιάνγκα στο Κέιπ Φλατς, έξω από το Κέιπ Τάουν, όπου περισσότεροι από 200 άνθρωποι σκοτώνονται ετησίως σύμφωνα με τα πρόσφατα στατιστικά στοιχεία, ενώ η πόλη αυτή αποκαλείται η πρωτεύουσα του φόνου.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται στους δρόμους της αφρικανικής πόλης λόγω της παρουσίας του πρίγκιπα και της οικογένειάς του ενώ οι λεπτομέρειες της επίσκεψης παρέμεναν απόρρητες μέχρι τελευταία στιγμή.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ