Νέα στοιχεία στην υπόθεση της Κύπριας που βρέθηκε νεκρή στην Αυστραλία – Τι αποκάλυψε ο αδελφός της

Συγκλονισμένος είναι ο αδελφός της άτυχης 26χρονης από την Κύπρο που βρέθηκε νεκρή στο πάρκο του Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας.

“Ο πατέρας μου είναι σε άσχημη κατάσταση. Μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του χθες τα μεσάνυχτα. Μου είπε να μην πω κάτι για το τραγικό γεγονός στα αδέλφια μου. Ήμουν ο πρώτος που κάλεσε στο τηλέφωνο γιατί είμαι ο μεγαλύτερος, όμως είμαι σίγουρος ότι πλέον έχουν ενημερωθεί και τα αδέλφια μου. Όταν το έμαθα βγήκα αμέσως έξω, δεν μπορούσα να είμαι μόνος”, είπε ο αδελφός της άτυχης 26χρονης μιλώντας στους Brisbane Times.

“Τι σημαίνει ότι ο θάνατός της κρίνεται ύποπτος; Σημαίνει ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία;” διερωτήθηκε ο αδελφός που ανέφερε ότι δεν είχε δει την 26χρονη τα τελευταία χρόνια καθώς εκείνη είχε υιοθετήσει έναν περίεργο τρόπο ζωής και είχε απομακρυνθεί.

“Εάν είχα την ευκαιρία να της μιλήσω, θα της έλεγα αυτό που της έλεγα πάντα, να προσέχει τον εαυτό της. Ήταν μία ευγενική ψυχή. Έμενε μακριά. Τελευταία φορά της μίλησα πριν από μία εβδομάδα και μου είπε ότι θέλει να επιστρέψει στην Κύπρο. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, ένα ελεύθερο πνεύμα, ταλαντούχα, ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω”, σημείωσε.

Πηγή πληροφοριών: brisbanetimes.com.au

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ