Μυστήριο με τον θάνατο Κύπριας στην Αυστραλία – Βρέθηκε ημίγυμνη, γεμάτη αίματα, σε πάρκο – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος εντοπίστηκε 26χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Κύπρο στο πάρκο του Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας το πρωί της Τετάρτης.

Πρόκειται για την 26χρονη Ιόλη Χατζηλύρα από την Λευκωσία, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε σχεδόν γυμνό, με μώλωπες και αίματα. Οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο της δολοφονίας καθώς όλα τα στοιχεία παραπέμπουν σε αυτό το ενδεχόμενο.

Ο Αυστραλός επιθεωρητής Αστυνομίας Tim Trezise ανέφερε ότι υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους η αστυνομία αντιμετωπίζει τον θάνατο της κοπέλας ως ύποπτο και σημείωσε ότι είχαν αφαιρεθεί κάποια από τα ρούχα της.

Σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα τη σορό της άτυχης 26χρονης εντόπισαν μέσα σε θάμνους, δίπλα από τις γραμμές του τρένου, δημοτικοί υπάλληλοι που διενεργούσαν εργασίες καθαρισμού του πάρκου.

Η 26χρονη ζούσε στα προάστια της πόλης Μπρίσμπεϊν και ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας. Γεννήθηκε στην Κύπρο, καθώς η μητέρα της είναι Ελληνοκύπρια και ο πατέρας της Αυστραλός. Η μητέρα της έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια και οι συγγενείς της ζουν μόνιμα στην Κύπρο.

Πηγή πληροφοριών: philenews.com, sigmalive.com Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/7NEWS SYDNEY

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ