Νεκρός στο κελί του ο κρατούμενος που προσπάθησε να αποδράσει μεταμφιεσμένος σε γυναίκα

Νεκρός στο κελί του βρέθηκε ο Βραζιλιάνος κρατούμενος, που επιχείρησε να δραπετεύσει μεταμφιεσμένος στην κόρη του, σύμφωνα με τις Αρχές του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο 42χρονος έμπορος ναρκωτικών, Κλαουβίνο ντα Σίλβα, έγινε αντιληπτός από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ενώ προσπαθούσε να δραπετεύσει μεταμφιεσμένος από τη φυλακή το περασμένο Σάββατο.

Το πρωί της Τρίτης, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι είπαν ότι ο Σίλβα βρέθηκε νεκρός στο κελί του όπου φέρεται να απαγχονίστηκε χρησιμοποιώντας ένα σεντόνι. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα.

Ο θάνατος του Σίλβα προκαλεί αμηχανία στις σωφρονιστικές αρχές του Ρίο, που δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους για το γεγονός ότι κατάφεραν να αποτρέψουν την άκρως ασυνήθιστη απόδρασή του. Ο 42χρονος είναι ο τελευταίος κρατούμενος που πεθαίνει σε φυλακή της Βραζιλίας, θέμα που αποτελεί πονοκέφαλο για τον πρόεδρο Ζαΐχ Μπολσονάρου, καθώς την περασμένη εβδομάδα, 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε εξέγερση σε φυλακή στη βόρεια πολιτεία Παρά.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ