Τραμπ: Ποια Τζάκι Ο; Τώρα έχουμε τη Μελάνια Τ.

Ίνδαλμα του ίδιου διαμετρήματος με την Τζάκι Κένεντι Ωνάση είναι και η Μελάνια, που θα έπρεπε να αποκαλείται Μελάνια Τ, τόνισε ο Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξή του στο Fox News. Ο Αμερικανός πρόεδρος συνέκρινε τη σύζυγό του με την εκλιπούσα πρώην Πρώτη Κυρία και ίνδαλμα για τους Αμερικανούς Τζάκι Ο.

Όπως τόνισε, η Μελάνια έχει πολλές ομοιότητες με την Τζάκι και θα έπρεπε όπως εκείνη ονομαζόταν Τζάκι Ο έτσι και η σύζυγός του να ονομάζεται Μελάνια Τ.

Κατά τη συνέντευξή του εξηγούσε τις αλλαγές που ετοιμάζει στο Air Force One, ξεκινώντας από το γαλάζιο χρώμα που είχε επιλέξει η σύζυγος του JFK το 1962 με πιο τολμηρά χρώματα, όπως το μπλε, κόκκινο και λευκό.

“Αυτό το μωρουδιακό μπλε δεν μας ταιριάζει. Και οι άνθρωποι συνηθίζουν κάτι, αλλά ήταν η Τζάκι Ο και ήταν εντάξει. Αλλά τώρα έχουμε τη δική μας Τζάκι Ο και λέγεται Μελάνια. Μελάνια! Θα τη λέμε Μελάνια Τ, εντάξει;” είπε στη συνέντευξή του ενώ συνέχισε επαινώντας την επί 14 χρόνια σύζυγό του για τη χαμηλών τόνων στάση της και τη συχνά υποτιμημένη γκαρνταρόμπα της, ιδιότητες και της Τζάκι Ο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ