Έκπληκτος ο Τραμπ από τη συμπεριφορά της Μέγκαν Μαρκλ: Δεν ήξερα ότι είναι κακιά

Την έκπληξή του εξέφρασε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ όταν πληροφορήθηκε ότι η Δούκισσα του Σάσεξ και Αμερικανίδα ηθοποιός ασκούσε σφοδρή κριτική εναντίον του όταν εξελέγη πρόεδρος το 2016. Μάλιστα, σχολίασε ότι “δεν γνώριζα πως ήταν κακιά” όταν ενημερώθηκε ότι τον αποκαλούσε μισογύνη και διχαστικό.Πάντως, αυτός μόνο καλά λόγια είχε να πει για τη νυν σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι, τονίζοντας ότι θα γίνει μια σπουδαία Αμερικανίδα πριγκίπισσα και ότι ελπίζει να επιτύχει στον ρόλο της.

Βέβαια, θα βγουν και οι δύο από την αμηχανία μιας συνάντησης κατά την επίσημη επίσκεψη του Τραμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα παρευρεθεί στα δείπνα προς τιμήν του καθώς βρίσκεται ακόμη σε επίσημη άδεια μητρότητας από τα Ανάκτορα. H σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, στις χρωματίζει ο Τραμπ”.

O ίδιος ο πρόεδρος είπε ακόμη ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι η Μέγκαν δεν θα ήταν παρούσα στις… γαλαζοαίματες επαφές του, που περιλαμβάνουν συναντήσεις με τον πρίγκιπα Κάρολο, τη Βασίλισσα και τον πρίγκιπα Χάρι.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ