Συγκλόνισε με την ερμηνεία του τυφλός αυτιστικός τραγουδιστής – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Βαθιά συγκινημένους άφησε κριτές και κοινό ο 22χρονος Κόντι Λι από την Καλιφόρνια που εμφανίστηκε στη σκηνή του America’s Got Talent.

Ο Κόντι είναι τυφλός και αυτιστικός αλλά έχει αναπτυγμένο το ταλέντο του στη μουσική από την παιδική του ηλικία, εξήγησε η μητέρα του που τον συνόδευσε στη σκηνή του talent show. Όπως είπε, ήξερε ότι ο γιος της ήταν καλλιτέχνης από τα πρώτα χρόνια της ζωής της.

“Μέσα από τη μουσική κατάφερε να αντέξει αυτόν τον κόσμο, γιατί όταν είσαι αυτιστικός είναι πολύ δύσκολο να κάνεις ό,τι κάνουν οι άλλοι. Η μουσική του έσωσε τη ζωή” είπε η Τίνα Λι. Ο Κόντι επέλεξε να τραγουδήσει το κομμάτι του Leon Russell, “A Song For You”.

Γεννήθηκε με υποπλασία του οπτικού νεύρου, μία γενετική ανωμαλία που σημαίνει ότι ένα οπτικό νεύρο δεν έχει αναπτυχθεί επαρκώς και πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση σε ηλικία 5 ετών.

Ο Σάιμον Κάουελ συγκλονίστηκε από την ερμηνεία και είπε ότι δεν θα ξεχάσει αυτήν τη στιγμή σε ολόκληρη τη ζωή του, ενώ η Τζούλιαν Χιου δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ