Φρίκη: Απήγαγε και βασάνισε μέχρι θανάτου τον αυτιστικό γιο της φίλης της -ΦΩΤΟ

Μία 42χρονη γυναίκα αναμένεται να καταδικαστεί στην εσχάτη των ποινών στη Νεβάδα κατηγορούμενη για την απαγωγή και τον θάνατο ενός 4χρονου αυτιστικού αγοριού.

Η Κρίσταλ Στίβενς απήγαγε τον 4χρονο Μπράντον Στέκλερ Τζούνιορ, τον γιο της καλύτερής της φίλης που έπασχε από αυτισμό. Στη συνέχεια, κακοποίησε το αγοράκι τόσο βάρβαρα που αυτό ξεψύχησε με τους γιατρούς να μην μπορούν να διαγνώσουν ποιο απ’ όλα τα τραύματα στάθηκε μοιραίο για τη ζωή του.

Οι αξιωματικοί στη Νεβάδα του Λας Βέγκας θα προτείνουν τη θανατική ποινή για τη 42χρονη που επιπλέον κατηγορείται ότι επιπλέον έδωσε ναρκωτικά στο παιδί και ότι το κακοποίησε και σεξουαλικά.

Οι νοσηλευτές που έσπευσαν στο σπίτι της γυναίκας βρήκαν το παιδί να κείτεται στο πάτωμα και να φέρει πολλαπλά τραύματα. Ο Μπράντον ξεψύχησε μόλις έφθασαν στο νοσοκομείο.

Στη νεκροψία αποκαλύφθηκε ότι το παιδί είχε μώλωπες, εγκαύματα και τραύματα σε όλο του το σώμα, ακόμη και μέσα στο στόμα του. Επίσης, έφερε 27 διαφορετικά κατάγματα στα πλευρά του και τραύμα στα γεννητικά του όργανα. Στο αίμα του εντοπίστηκε μεθεδόνη, Είχε ρήξη συκωτιού αλλά και πνεύμονα. Επίσης, έπαθε σηψαιμία, πνευμονία και ένα σπασμένο οστό στον αυχένα.

Η αναπληρώτρια εισαγγελέας απέμεινε σοκαρισμένη από τη θέα της σορού του παιδιού. “Δεν μπορούσα ούτε να φανταστώ ότι ήταν το ίδιο παιδί” είπε. Δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον της μητέρας καθώς θεωρείται ότι είχε άγνοια ότι ο γιος της κινδύνευε με τη φίλη της.

Αν η Στίβενς καταδικαστεί σε θάνατο θα είναι η πρώτη γυναίκα στην πολιτεία της Νεβάδα στην οποία επιβάλλεται η θανατική ποινή. Η ίδια είχε πει στους αστυνομικούς ότι κρατούσε το παιδί καθώς η μητέρα του ζούσε σε άσυλο αστέγων και δεν ήξερε ούτε το επώνυμό του.

Πηγή: The Sun

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ