Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ – Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο η Δούκισσα του Σάσεξ. Μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας, ανακοίνωσε ο περιχαρής πατέρας, πρίγκιπας Χάρι.

Όπως τόνισε ο Χάρι κατενθουσιασμένος μιλώντας στα Μέσα είπε ότι είναι πανευτυχείς και οι δύο και πως ακόμη σκέφτονται ονόματα για το νεογέννητο. Επίσης, ευχαρίστησε το κοινό για τη στήριξη στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της Μέγκαν.

Τα Ανάκτορα ανακοίνωσαν ότι ο μικρούλης είναι 3,260 κιλά. Η Μέγκαν θα εμφανιστεί στα Μέσα όταν θα αισθανθεί έτοιμη και συνέλθει από τον τοκετό, όπως αναφέρθηκε. O πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσε ότι θα εμφανιστούν σε δύο ημέρες ως οικογένεια για να δείξουν και το μωρό τους.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ με μια λιτή ανακοίνωση σχολίασαν: “Η Αυτού Ρξοχότης Δούκισσα του Σάσεξ γέννησε ένα αγόρι στις 5.26 το πρωί. Το μωρό ζυγίσει 3,260 κιλά. Ο Δούκας του Σάσεξ ήταν παρών στον τοκετό. Η βασίλισσα, ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, η Δούκισσα της Κορνουάλης, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ, η Λέιντι Τζέιν Φέλοους, η Λέιντι Σάρα ΜακΚορκοντέιλ και ο Κόμης Σπένσερ πληροφορήθηκαν και χάρηκαν με τα νέα.

Η μητέρα της Δούκισσας Ντόρια Ράγκλαντ, είναι πανευτυχής με το πρώτο της εγγόνι και βρίσκεται με τις εξοχότητες στο Φρόγκμορ Κότατζ. Η Αυτού εξοχότης και το μωρό χαίρουν άκρας υγείας”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ