Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ με τον serial killer στην Κύπρο: Εντοπίστηκε βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Κύπρο καθώς κατά τις έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό των σορών των θυμάτων που ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε, εντοπίστηκε μία βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη.

Η βαλίτσα εντοπίστηκε από τη ρομποτική κάμερα υψηλής ευκρίνειας που ιδιωτική εταιρεία διέθεσε στις Αρχές. Οι ανακριτές του ΤΑΕ μετέφεραν στη σκηνή τον 35χρονο στρατιωτικό, ο οποίος τους υπέδειξε σημείο ανατολικά της λίμνης και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό φέρεται να βρίσκονται οι σοροί της 36χρονης Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα και της 8χρονης κόρης της Έλενα Ναταλία από τη Ρουμανία αλλά και της 32χρονης Mαρικάρ Βάλντεζ Αρκουίλα από τις Φιλιππίνες, τις οποίες, όπως παραδέχθηκε ο 35χρονος στρατιωτικός σκότωσε και πέταξε στη λίμνη, τοποθετώντας τα πτώματά τους σε βαλίτσες.

Οι έρευνες θα επικεντρωθούν, σύμφωνα με το philenews.com σε συγκεκριμένα σημεία με τη χρήση της υπερσύγχρονης ρομποτικής κάμερας που ιδιωτική εταιρεία διέθεσε στις Αρχές. Υπενθυμίζεται ότι η χρήση δυτών κρίνεται απαγορευτική λόγω της υψηλής τοξικότητας του νερού της λίμνης.

Η στιγμή που ο «Ορέστης» υπέδειξε το σημείο που πέταξε τα πτώματα στην Κόκκινη Λίμνη

Δείτε στις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν την στιγμή που ο «Ορέστης», υπό τη συνοδεία αστυνομικών, υπέδειξε το σημείο που πέταξε τα πτώματα στην Κόκκινη Λίμνη.

Ο 35χρονος έφτασε στο σημείο λίγο μετά τις 14:30. Ακολούθησε ο εντοπισμός της βαλίτσας και στις 15:00 αποχώρησε από την Κόκκινη Λίμνη.

Πηγές: sigmalive, philenews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ