Φρικιαστικές λεπτομέρειες από τον serial killer – Κατονόμασε το θύμα που βρέθηκε στο πεδίο βολής

Φρικιαστικές λεπτομέρειες από τα εγκλήματά του ομολογεί σε ιδιόχειρες καταθέσεις ο 35χρονος ίλαρχος. Ο “Ορέστης τελεί υπό κράτηση για υποθέσεις απαγωγής και φόνου εκ προμελέτης ενώ οδηγήθηκε το πρωί του Μ. Σαββάτου εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο ενέκρινε την ανανέωση του διατάγματος κράτησης του υπόπτου για άλλες 8 μέρες, όπως είχαν αιτηθεί οι ανακριτές της Αστυνομίας στη σημερινή δικαστική διαδικασία.

Ενώπιον του Δικαστηρίου αποκαλύφθηκε ότι ο 35χρονος – καθ’ ομολογίαν – κατά συρροήν δολοφόνος, ομολογεί τα φρικιαστικά του εγκλήματα σε ιδιόχειρες καταθέσεις. Σ’ αυτές κατονομάζει το θύμα του το οποίο πέταξε σε λάκκο στην Ορούντα. Πρόκειται για την Κάτχα Ανού από το Νεπάλ, όπως ο ίδιος ο δολοφόνος ομολόγησε.

Λακωνική ήταν η απάντηση του 35χρονου Ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς, στο αίτημα της Αστυνομίας για ανανέωση του διατάγματος κράτησής του:

«Δεν φέρω ένσταση. Συμφωνώ», είπε.

Κατά τη σημερινή δικαστική διαδικασία, ο 35χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαιοσύνης, χωρίς την εκπροσώπηση συνηγόρου υπεράσπισης. Ο 35χρονος, την πρώτη φορά που παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου για το φόνο της Mary Rose, είχε εκπροσωπηθεί από δικηγόρο, ο οποίος όμως λίγες ώρες μετά αποσύρθηκε. Έκτοτε ο 35χρονος παραμένει και παρουσιάζεται ενώπιον της Δικαιοσύνης χωρίς την εκπροσώπηση δικηγόρου.

Πηγή: sigmalive.com, Πηγή βίντεο/φωτό: cyprustimes.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ