Ράπερ σκότωσε τη σύντροφό του με υπερβολική δόση ναρκωτικών και κατέγραψε τη στιγμή που εκείνη ξεψυχούσε – ΒΙΝΤΕΟ

Κόρη γνωστού σταρ πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικού που της έδωσε ο σύντροφός της. Ο Τζον Μίτσι ηθοποιός της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του BBC εμφανίστηκε στο δικαστήριο σήμερα και είπε στις κάμερες ότι η ισόβια ποινή για τον δολοφόνο της Λουέλα Φλέτσερ Μίτσι είναι οι ενοχές ότι την άφησε να πεθάνει και δεν έκανε τίποτα για να τη βοηθήσει.

Ο ράπερ Σεόν Μπρουτόν κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία αφού ήταν εκείνος που έδωσε στην 24χρονη το αποκαλούμενο ναρκωτικό των πάρτι στη διάρκεια μουσικού φεστιβάλ στο Ντόρσετ το 2017. Μάλιστα, όχι μόνο δεν έσπευσε να τη βοηθήσει αλλά μαγνητοσκοπούσε τις τελευταίες της στιγμές ενώ η κοπέλα ψυχορραγούσε σε ένα δάσος κοντά στο Ντόρσετ.

Όπως αποκαλύφθηκε στη διάρκεια της δίκης, ο καταδικασθείς ράπερ είχε εμμονή με εικόνες θανάτου, ενώ έναν μήνα πριν από τον θάνατο της Λουέλα είχε γλιτώσει τη φυλακή στο παρά πέντε.

Εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου για κατοχή αιχμηρού αντικειμένου αλλά αφέθηκε ελεύθερος και έτσι πήγε στο φεστιβάλ όπου σκότωσε την κοπέλα του με ναρκωτικά.

Οι φωτό από την Daily Mail:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ