Σοκ: Νεκρός ο μοναδικός εγγονός του θρυλικού Κλαρκ Γκέιμπλ στα 30 του χρόνια – ΦΩΤΟ

Ο μοναδικός εγγονός του θρυλικού σταρ Κλαρκ Γκέιμπλ, που έμεινε ανεξίτηλα χαραγμένος στη μνήμη και τις καρδιές των γυναικών από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στο “Όσα παίρνει ο άνεμος”, Κλαρκ Γκέιμπλ Γ’ βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του στο σπίτι του στο Τέξας.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο του 30χρονου άνδρα, που τον βρήκε νεκρό η αρραβωνιαστικιά του. Η μητέρα του, Τρέισι Σεφ, που παντρεύτηκε τον Τζον Κλαρκ Γκέιμπλ, γιο του Χολιγουντιανού σταρ ανέφερε πως ο γιος της έδινε μάχη επί χρόνια με τα ναρκωτικά ενώ δεν είχε πρόβλημα υγείας.

“Δεν έχω ιδέα πώς πέθανε ή γιατί πέθανε” είπε στην DailyMail.com. |”Ωστόσο, έδινε μακρόχρονη μάχη με τον εθισμό του. Δεν γνωρίζω αν αυτό του κόστισε τη ζωή αλλά ξέρω ότι δεν ήταν κάτι που θα ήθελε ο ίδιος να συμβεί” είπε η 56χρονη γυναίκα που πρόσθεσε ότι ενημερώθηκε από την αρραβωνιαστικιά του γιου της και μητέρα της 18 μηνών κόρης του που της τηλεφώνησε κλαίγοντας υστερικά.

“Είναι πραγματικά τρομερό. Δεν ξέρουμε ακόμη τι συνέβη. Η σύντροφός του που έμενε μαζί του τα τελευταία έξι χρόνια, ήταν εκείνη που τον βρήκε αναίσθητο. Είμαι σοκαρισμένη” τόνισε η μητέρα του Κλαρκ Γκέμπλ Γ’.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ