Εκτός ελέγχου ο σκύλος της Κλόντια Σίφερ – Σκότωσε μία έγκυο προβατίνα και τραυμάτισε άλλα 2 πρόβατα

Στο τέταρτο περιστατικό κατά το οποίο τα ζώα του πρώην κορυφαίου μοντέλου των 90’s Κλόντια Σίφερ ήταν εκτός ελέγχου, ο ποιμενικός σκύλος της επιτέθηκε στα πρόβατα του γείτονά της σκοτώνοντας μία έγκυο προβατίνα και τραυματίζοντας άλλα δύο πρόβατα, σύμφωνα με την καταγγελία.

Η αστυνομία κλήθηκε στην έκταση του πρώην μοντέλου στη βρετανική εξοχή του Νορθαμπτονσάιρ όπου ο σκύλος δάγκωσε άγρια ένα πρόβατο στον λαιμό. Ήταν τόσο άσχημα τραυματισμένο που έπρεπε να το θανατώσουν για να μην υποφέρει, ενώ ο σκύλος ήταν γεμάτος αίματα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας. Μάλιστα, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συμβούλευσαν τον αγρότη ότι θα ήταν παράνομο να πυροβολήσει τον σκύλο αφού τέθηκε υπό έλεγχο. Αν ο γερμανικός ποιμενικός έτρεχε σε κατάσταση αμόκ τότε θα είχε το δικαίωμα να τον σκοτώσει, όπως γράφει η Sun.

Η 48χρονη Κλόντια και ο 47χρονος σκηνοθέτης σύζυγός της Μάθιου Βον, συμφώνησαν σε εθελοντικό έλεγχο που εξεδόθη με αστυνομική εντολή.

Αυτό σημαίνει ότι το ζευγάρι θα πρέπει να ασφαλίσει το σπίτι του με τέτοιο τρόπο ώστε τα ζώα του να παραμένουν στην έκταση και να μην ξεφεύγουν στο γειτονικό κτήμα. Σύμφωνα με τους χωρικούς, ο αγρότης επιβαρύνεται με 3.000 λίρες αμοιβή κτηνιάτρου καθώς έπρεπε να φροντίσει τα τραυματισμένα πρόβατα.

Ήταν το 2010 όταν πάλι ένα από τα σκυλιά της Σίφερ φέρεται να δάγκωσε ένα άλλο σκυλί κοντά στην έπαυλη ενώ το 2016 το μοντέλο έλαβε προειδοποίηση δύο φορές για να κρατήσει υπό έλεγχο τους σκύλους της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ