Έργα και… ημέρες του Μπιλ Κόσμπι στη φυλακή

Εδώ και μία εβδομάδα βρίσκεται στη φυλακή ο Μπιλ Κόσμπι ο οποίος κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση στην Αντρέα Κόνσταντ, πρώην διοικητικό υπάλληλο του πανεπιστημίου Temple, το 2004 στο σπίτι του στη Φιλαδέλφεια.

Ο Κόσμπι καταδικάστηκε σε φυλάκιση από 3 έως 10 χρόνια και κρατείται στο σωφρονιστικό κατάστημα Κόλτζβιλ στο Φοίνιξ.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο ηθοποιός περνά τις ημέρες του δημιουργώντας φιλίες με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους . Ξεκινά τη μέρα του νωρίς το πρωί με πρωινό στο κελί του. Διαθέτει τον προσωπικό του φρουρό ο οποίος τον συνοδεύει κατά την περιήγησή του στους χώρους της φυλακής, καθώς θεωρείται τυφλός, ενώ του επιτρέπεται να χρησιμοποιεί τη βιβλιοθήκη της φυλακής, την αυλή και άλλες εγκαταστάσεις. Επίσης, δείπνο και γεύμα σερβίρονται στο κελί του ή σε υπαίθριο χώρο.

Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας το περνά συζητώντας με τους υπαλλήλους ενώ συνομιλεί συχνά με τη γυναίκα του όπου βασικό θέμα είναι η έφεση που αναμένεται να ασκήσει στην καταδικαστική απόφαση. Θα πρέπει να περάσει άλλη μια εβδομάδα προτού επιτραπεί να δεχθεί επισκέπτες.

Σύμφωνα με το CNN, το πρώτο γεύμα του στη φυλακή περιελάμβανε ψητούς κεφτέδες με ρύζι, πράσινα φασόλια και πουρέ με σάλτσα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ