“Ερωτική” τουριστική καμπάνια στο Βίλνιους – Το G spot της Ευρώπης

Τουριστικούς… οργασμούς υπόσχεται η διαφημιστική καμπάνια της πόλης Βίλνιους της Λιθουανίας, που αυτοδιαφημίζεται ως το “G Spot της Ευρώπης”.

“Κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται, αλλά αν το βρεις είναι εκπληκτικό”, προστίθεται στην καμπάνια, που προκαλεί σωρεία αντιδράσεων στο εσωτερικό της χώρας η οποία παραμένει συντηρητική και κατεξοχήν καθολική.

Μάλιστα, η τουριστική αυτή εκστρατεία προκαλεί ακόμη περισσότερο τη θρησκευτική συνείδηση των Λιθουανών ενόψει της επίσκεψης του Πάπα στο τέλος Σεπτεμβρίου. Ο πρόεδρος της διάσκεψης των καθολικών επισκόπων της Λιθουανίας, ο αρχιεπίσκοπος του Βίλνιους Γκιντάρας Γκρούσας, αποδοκίμασε τη διαφημιστική καμπάνια εκτιμώντας ότι «ενισχύει ενδεχομένως την εικόνα του Βίλνιους ως πόλης σεξουαλικού τουρισμού και ότι εκμεταλλεύεται τη γυναικεία σεξουαλικότητα». Επίσης, και η κυβέρνηση της Λιθουανίας, ζήτησε από τη δημοτική αρχή να αναστείλει την εκστρατεία έως την επίσκεψη του Ποντίφικα.

Επισημαίνεται ότι στο πλαίσιο της εκστρατείας προβλέπονται αφισοκολλήσεις στους δρόμους του Βερολίνου και του Λονδίνου, ενώ στις αφίσες πρωταγωνιστεί μία γυναίκα ξαπλωμένη σε ένα σεντόνι που υποτίθεται ότι είναι η Ευρώπη και κρατά σφιχτά το σημείο όπου βρίσκεται το Βίλνιους ενώ υπαινίσσεται ότι φθάνει σε ερωτική απόλαυση.

Οι υπεύθυνοι της τουριστικής εκστρατείας Go Vilnius εξηγούν ότι απευθύνεται σε πρόσωπα ηλικίας 18-35 ετών.

Πηγή; ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ