Το ξέσπασμα του πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ: Ίσως θα ήταν πιο εύκολο για εκείνη αν ήμουν νεκρός

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας, υποστηρίζει ότι η κόρη του έχει σταματήσει να του μιλάει και έχει αλλάξει τα τηλέφωνά της, μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι. Αλλά επιμένει ότι το Παλάτι δεν θα καταφέρει να τον σταματήσει να μιλάει.

Όπως αναφέρει η Dailymail, την επόμενη Κυριακή θα γιορτάζει τα 37α γενέθλιά της και χωρίς αμφιβολία θα δεχθεί την αγάπη και τα δώρα του συζύγου της αλλά και όλης της βασιλικής οικογένειας.

Όμως, ο πατέρας της που βρίσκεται χιλιάδες μίλια μακριά, στο Μεξικό, είναι απελπισμένος, καθώς όπως ανέφερε στη συνέντευξή του, η Μέγκαν τον έχει εξορίσει από τη ζωή της και φοβάται ότι δεν θα μπορέσει στο μέλλον να έχει επαφή ούτε με τα εγγόνια του, τα παιδιά που ίσως αποκτήσει με τον πρίγκιπα Χάρι.

“Είμαι πολύ πληγωμένος που με έχει αποκοψει εντελώς. Είχα έναν αριθμό τηλεφώνου και ένα τηλέφωνο για τους προσωπικούς βοηθούς της στο παλάτι, αλλά όταν είπα κάποιες επικριτικές κουβέντες ότι το Παλάτι έχει αλλάξει την Μέγκαν, τότε με απέκλεισαν. Αυτοί οι αριθμοί δεν ισχύουν πια, δεν έχω κανέναν τρόπο επικοινωνίας με την κόρη μου” ανέφερε.

“Έχει τα γενέθλια της στις 4 Αυγούστου και θέλω να της στείλω μία κάρτα, αλλά αν στείλω την κάρτα γενεθλίων στο Παλάτι του Κένσινγκτον, θα είναι απλά μία κάρτα ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες, πιθανότατα να μην τη δει ποτέ” τόνισε.

“Ίσως θα ήταν πιο εύκολο για την Μέγκαν αν πέθαινα. Όλοι θα την παρηγορούσαν, αλλά ελπίζω να τα βρούμε. Δεν θα μου άρεσε να πεθάνω χωρίς να ξαναμιλήσω στην κόρη μου”

Πηγή: Dailymail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ