Η αυξητική γλουτών της κόστισε τη ζωή- Καταζητείται ο διάσημος πλαστικός χειρουργός της Βραζιλίας, Δρ. Bumbum – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας από τους πιο διάσημους πλαστικούς χειρουργούς της Βραζιλίας, γνωστός ως Δρ Bumbum, καταζητείται από τις αρχές μετά τον θάνατο μιας γυναίκας, στην οποία έκανε ενέσεις ανόρθωσης και αύξησης των γλουτών της.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι ο Δρ Denis Furtado πραγματοποίησε την διαδικασία στην Lilian Calixto στο σπίτι του στο Ρίο ντε Τζανέιρο, αλλά η γυναίκα δεν αισθανόταν καλά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Ο Δρ Furtado την πήγε σε ένα νοσοκομείο, η κατάστασή της όμως επιδεινώθηκε και πέθανε λίγες ώρες αργότερα, σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας.

Στη συνέχεια ο γιατρός εξαφανίστηκε και ένας δικαστής εξέδωσε ένταλμα για τη σύλληψή του. Ο Δρ Furtado, 45 ετών, εμφανίζεται τακτικά στα τηλεοπτικά κανάλια της Βραζιλίας και έχει περίπου 650.000 followers στο λογαριασμό του Instagram.

Η γυναίκα που έχασε τη ζωή της ήταν 46 ετών, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Εργαζόταν στον τραπεζικό τομέα, είχε ταξιδέψει από το σπίτι της στο Cuiaba της κεντρικής Βραζιλίας για να υποβληθεί σε αυξητική γλουτών από τον Δρ Furtado το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με αναφορές. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμά του στην πολυτελή περιοχή του Barra de Tijuca.

Πηγή: BBC

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ