Έτοιμη να γράψει ιστορία η Μέγκαν Μαρκλ – Υποψήφια για βραβείο “Style Icon”

Με το βασιλικό στυλ της η Μέγκαν Μαρκλ, μέσα σε λιγότερο από οκτώ μήνες αφότου ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι, έγραψε ιστορία.

Η πρώην ηθοποιός, νυν σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Δούκισσα του Σάσεξ, μέλος της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας είναι υποψήφια για το βραβείο Teen Choice στην κατηγορία Σύμβολο του Στυλ (Choice Style Icon).

Τα Βραβεία Teen Choice απονέμονται σε ετήσια τελετή που διοργανώνεται και προβάλλεται από το καλωδιακό κανάλι Fox και αποτελούν αναγνώριση των μεγαλύτερων επιτευγμάτων στο χώρο της μουσικής, του κινηματογράφου, του αθλητισμού, της τηλεόρασης, της μόδας και άλλων, όπως ψηφίστηκαν από έφηβους θεατές ηλικίας 14 – 19 χρόνων.

Είναι η πρώτη φορά που μέλος της βασιλικής οικογένειας επιλέγεται για ένα βραβείο σε τελετή απονομής βραβείων στις ΗΠΑ που θεσμοθετήθηκαν το 1999.

Σε περίπτωση που η Μέγκαν Μαρκλ κερδίσει, θα είναι επίσης η πρώτη – και συναρπαστική φορά που θα συμμετάσχει μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας σε τελετή απονομής των βραβείων ή θα παραλάβει το βραβείο και θα μιλήσει μέσω βίντεο. Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ