Αυτός είναι ο λόγος που η Μέγκαν Μαρκλ πρέπει να υποκλίνεται μπροστά στην Κέιτ Μίντλετον – ΒΙΝΤΕΟ

Η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να είναι επισήμως η Δούκισσα του Σάσεξ μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ισάξια με τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Metro, η 36χρονη Μέγκαν πρέπει να υποκλίνεται μπροστά στην Κέιτ, αλλά και όλους τους υπόλοιπους που κατέχουν υψηλότερο βασιλικό τίτλο από την ίδια.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και σύζυγος της Κέιτ Μίντλετον είναι δεύτερος στη σειρά διαδοχής του θρόνου και ο γιός τους Τζόρτζ είναι τρίτος. Αυτό σημαίνει ότι η Κέιτ μπορεί κάποια στιγμή να δει τον σύζυγό της βασιλιά και να λάβει τον τίτλο Queen Consort, τίτλο που λαμβάνουν οι σύζυγοι των βασιλιάδων. Αυτό σημαίνει ότι είναι σε υψηλότερη βαθμίδα από την Μέγκαν.

Φυσικά ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, η Μέγκαν Μαρκλ πρέπει να ακολουθεί πολλούς άλλους κανόνες όπως να μην έχει social media, να μην φοράει κοντές φούστες, να μην βάφει τα νύχια της σε σκούρα χρώματα, δεν επιτρέπεται να υπογράφει αυτόγραφα, δεν επιτρέπεται να κάθεται σταυροπόδι, ενώ δεν επιτρέπονται ούτε οι φωτογραφίες selfie. Επίσης, πρέπει να κάθεται πάντα δίπλα στον σύζυγό της.

Πηγή: Metro

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ