Θα μας τρελάνουν οι Τούρκοι – Ποιος ζητά ενίσχυση των δυνάμεων της Άγκυρας στο Αιγαίο γιατί…οι Έλληνες είναι επιθετικοί

Την ενίσχυση των ναυτικών δυνάμεων της Τουρκίας στο Αιγαίο ζήτησε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ναύαρχος εν αποστρατεία του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, Ντουρσούν Τσιτσέκ, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1, Μαρία Ζαχαράκη.

Σε συνέντευξη Τύπου στην τουρκική βουλή, μιλώντας ως εκπρόσωπος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), ο Τσιτσέκ υποστήριξε ότι «η επιθετική και απειλητική συμπεριφορά της Ελλάδας στο Αιγαίο έχει ανησυχήσει την Τουρκία» και κάλεσε τον Υπουργό Άμυνας να ενισχύσει τη δύναμη του στόλου στην περιοχή.

Παράλληλα, επανέλαβε τα περί νησιών “υπό ελληνική κατοχή”, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όσον αφορά τα χαμένα μας νησιά στο Αιγαίο, μας έχει ανησυχήσει o επιθετικός και ο χωρίς προηγούμενο απειλητικός τρόπος που συμπεριφέρθηκε η Ελλάδα κατά το παρελθόν».

«Ο Υπουργός Άμυνας έχει πει ότι δεν θα επιτρέψει καμία παραχώρηση των δικαιωμάτων μας στο θέμα αυτό, και το τελευταίο διάστημα βλέπουμε να γίνονται κάποια πιο αποφασιστικά βήματα, τα οποία θέλουμε να συνεχιστούν, και ειδικά ο στόλος στο Αιγαίο τονίζουμε ότι πρέπει να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο», συμπλήρωσε.Πηγή ρεπορτάζ: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ