“Ξέραμε ότι μια μέρα θα αιματοκυλίσει το σχολείο” – Καρέ-καρέ η στιγμή της σφαγής – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

“Πολλοί λέγαμε μεταξύ αστείου και σοβαρού ότι ο Νίκολας Κρουζ θα πάρει μια μέρα το όπλο του και θα αρχίσει να πυροβολεί στο σχολείο…. Είναι τρελό, αδιανόητο, αλλά αποδεικνύεται ότι όλοι είχαμε προβλέψει αυτό που συνέβη”.

Με αυτά τα λιτά αλλά συγκλονιστικά λόγια, πρώην συμμαθητές του 19χρονου Νίκολας Χεσούς Κρουζ περιγράφουν μια προαναγγελθείσα τραγωδία.

“Όταν ακούσαμε για το μακελειό, αμέσως καταλάβαμε ότι επρόκειτο για εκείνον… “, αναφέρει άλλος συμμαθητής του δράστη.

Οι συμμαθητές του τον περιγράφουν ως ένα διαταραγμένο παιδί που είχε ψύχωση με τα όπλα.

“Το μόνο που ανέβαζε στα social media ήταν ότι έχει να κάνει με όπλα” είπε ένας άλλος για να προσθέσει: “Όταν πηγαίναμε σχολείο φρόντιζα να μένω μακριά του. Ήταν αλλόκοτος και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να βρεθώ σε αντιπαράθεση μαζί του”.

Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν συγκλονιστικές φωτογραφίες και βίντεο που τράβηξαν οι έντρομοι μαθητές μέσα στις αίθουσες του τρίτου ορόφου του λυκείου Marjory Stoneman Douglas, όπου εκτυλίχθηκε η σφαγή.

Παιδιά έχουν πέσει στο έδαφος για να καλυφθούν, ενώ έχουν μπλοκάρει με θρανία και καρέκλες την πόρτα την ώρα που ακούγονται πυροβολισμοί και ουρλιαχτά.

Ο δράστης “περπατούσε στους διαδρόμους πυροβολώντας αδιακρίτως όποιον συναντούσε” αναφέρει ένας άλλος μαθητής.

Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε την στιγμή που οι άνδρες της ειδικής αντιτρομοκρατικής μονάδας SWAT εισβάλλουν σε αίθουσα άλλου ορόφου του σχολείου αναζητώντας τυχόν συνεργούς του 19χρονου δράστη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ