Ο Τραμπ απατά την Μελάνια και έχει παράνομη σχέση με την 29χρονη Χόουπ Χικς;

Δίνουν και παίρνουν οι φήμες στις ΗΠΑ πως ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ διατηρεί παράνομη ερωτική σχέση με την επικεφαλής σε θέματα επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, την 29χρονη Χόουπ Χικς. Αφορμή στάθηκε ένα απόσπασμα στο βιβλίο του Μάικλ Γουλφ, «Fire and Fury: Inside the Trump White House», για το οποίο έχει γίνει τόσος ντόρος στις ΗΠΑ.

Σε συνέντευξή του, ο Μάικλ Γουλφ ρωτήθηκε αν υπάρχει κάτι που το κοινό δεν έχει εντοπίσει ακόμη στο βιβλίο του. Τότε απάντησε πως

«υπάρχει κάτι, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω ξεκάθαρα γιατί είναι εκρηκτικό και δεν έχω την τελική απόδειξη». «Πρόκειται για γυναικοδουλειά;», ρώτησε ο δημοσιογράφος για να πάρει την καταφατική απάντηση του Γουλφ.

Το απόσπασμα στο οποίο παρέπεμψε ο Γουλφ τους αναγνώστες αναφέρει: «στη διάρκεια των επόμενων 72 ωρών ο Τραμπ κι ο κύκλος των εμπίστων του απέκλεισαν ολόκληρη την ομάδα των κορυφαίων συμβούλων που παρακολουθούσαν με έκπληξη τις ενέργειές του. Κι εδώ είναι που άρχισε να θεωρείται αφύσικη κι ανησυχητική η σχέση ανάμεσα στον Πρόεδρο και την Χόουπ Χικς, μια σχέση η οποία επί μακρόν διάστημα θεωρείτο συνεργασία εμπιστοσύνης ανάμεσα στον ηλικιωμένο πολιτικό και την αξιόπιστη νεαρή γυναίκα. Με την απόλυτη αφοσίωσή της και στην προσπάθειά της να τον δικαιώνει [η Χικς], ο άνθρωπός του για τα ΜΜΕ, του έδινε το πράσινο φως για την αφιλτράριστη συμπεριφορά του. Οι παρορμήσεις και οι σκέψεις του – μη επεξεργασμένες, ανεξέλεγκτες και χωρίς κανείς να τις αμφισβητεί- έβγαιναν μέσω της Χικς προς τα έξω, χωρίς να έχει προηγηθεί συζήτηση με τους συμβούλους του στο Λευκό Οίκο. “Το πρόβλημα δεν είναι το Twitter, αλλά η Χόουπ”, είπε ένας από τους συνεργάτες στη διεύθυνση επικοινωνίας [του Λευκού Οίκου]».

Ενώ, σε κάποιο άλλο σημείο του βιβλίου, αναφέρει: «η Χόουπ Χικς προβιβάστηκε σε επικεφαλής επικοινωνιακής στρατηγικής κι όπως πάντα είχε μόνον έναν πελάτη-τον πρόεδρο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ